Hirdetés
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
en mar irtam errol jo regen, hogy elegge munka feltesem van. remelem az msc diploma meg a hardver iranyba valo elmozdulas megved a webfejlesztoket / codemonkeyokat kivalto dolgoktol. vagy ha masnem addigra elegsegesen megszedem magam
marmint tokre megvan, hogy holtjaig tanul az ember es mindig is hobbim volt a rendes munka/suli mellett hogy itthon magamnak a bleeding edge cuccokba assam bele magam, de azert engem az elet mas dolgai is melyen erdekelnek, napi 2-3 ora gordeszka, asszonnyal meg a 30as eveink elott csaladalapitas stb es ezek miatt kicsit felek, hogy az ilyen gyorsan rotalodo szakmabol ki fogok esni

ugyhogy kivancsi leszek mivel tudom majd kivedeni ezt, egyetem utan sajat ceg alapitasa vagy kulfoldon/rol nagyon fizuk leszakitasa es befektetese
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest