Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Köszönöm a segítséget! Ezalapján sikerült a sajátomat megcsinálni.
A helyzet az, hogy nem vagyok valami penge C-ből (mint ahogy másból se nagyon...). a while ciklus azért maradt meg, mert gyakorlaton egyszer használtunk for ciklust. talán, dehet azis előző félévben volt.
6 feladatból 4 mostmár készen van, már csak egy kell, és sztem elég is lesz.
feladat:
szintén írni kell saját függvényt, ami megmondja, hogy két stringben melyik a legelső eltérő karakter....
Ennél arra gondoltam, hogy a stringet karakterekre bontom, és tárolom egy tömbben, aztán végigszaladok a tömbön egy ciklussal, strcmp-vel összehasonlítgatom a tömböket, majd amelyik eltér, annak a sorszámát elmentem egy int tipusú változóban, és kiiratom.
Na itt a probléma: hogy kéne azt megoldani, hogy a stringeket karakterekre bontom, majd a karaktereket eltárolom egy tömbben. van rá valami függvény?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest