Hirdetés
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
Bazsesz #1767 üzenetére
na ezt a hszedet nem tudom értelmezni. de ha az eredeti problémát jól vágom akkor annyi kell h. a '\n' '\t' és ' ' karaktereket számold. amit írtál progi az minden karakter előfordulását nézi, tök feleslegesen. (ráadásul külön függvényt kér)
én így írnám meg:
void charCount(char* fileName)
{
FILE* f=fopen(''fileName'', ''r'');
int s=0;
int spaceCount=0;
int nCount=0;
int tCount=0;
do
{
s=fgetc(f);
if(s=='\n') nCount++;
if(s=='\t') tCount++;
if(s==' ') spaceCount++;
} while(s!=EOF);
printf(''\\n száma: %d'\n\\t száma: %d\nspace száma: %d', nCount, tCount, spaceCount);
}
mod: amit te irtál az is kb. ugyanezt teszi, csak megszámol mindent feleslegesen. ja és a while és for ciklust megint felcserélted. Kiírásnál meg nem lennék benne biztso hogyha a \n-t karakterként írod ki akkor nem tesz e inkább ujsort (ezért írok én pl. \\-t). egy iffel rá tudsz szürni mondjuk és akkor csak a szükségeseket írja ki (if(c[ i ]=='\n') printf(''\\n száma: %d'', c[ i ]);)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest