- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Köszi a forrás útvonalát.
Az lehet, hogy a stabilitásra optimalizálják a library-kat, de a sebességgel ennyire nem foglalkoznak!? Mert itt nem 1-2 %-ról beszélek. Az adott kód futásideje nagyságrendileg egyharmadára csökken(illetve lehet csökkenteni). Ez sztem. nem nagyon fér bele abba, hogy "lehetőleg jó sebességgel tegyék".
>Te nyújtottál egy implementációt x86-ra
Sztem félreértetted. Amelyik hozzászólásomra válaszoltál, az már nem az általam assemblyben írt kódról szólt. Ez már arról szólt, hogy C-ben könnyen lehet jelentősen gyorsabb kódot írni pl. az itoa() esetében. A C kód meg minden támogatott architektúrán és rendszeren jó. Az zavarhatott meg, hogy az elején az általam asm-ben írt kódról volt szó.
De mind1. Már ezt is tudom, hogy a C library függvényei sem a sebességükről híresek. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest