Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Nem tudom, hogy a fogadásból lesz-e valami, de valami egyértelműen látszik: mégpedig az, hogy milyen kicsi a valószínűsége a "jó eset" bekövetkezésének. Te is írtad, hogy "Ha 1 masodpercenkent tudok nyitni/zarni egy ablakot, akkot 50% eselyem van ra, hogy masfel nap alatt talalok utkozest". Ezzel szemben mégis egy éves futásidőt emlegetsz. Na erre mondtam én, hogy lehetetlen. Mert az eredeti példánkban(amiről dqdb-vel írogattunk) pár sec/min alatt kellene bekövetkeznie ennek az esetnek "véletlenül". De látod, amikor tétje van a dolognak, akkor már hónapokról/évről beszélgetünk. Mondjuk én is kockáztatok, mert csak 1 window-t kell ellenőrizni a "B" programnak. Szóval azért arra is van esély, hogy év alatt talán beletrafál egy ütközésbe. Ki tudja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Parfüm topik
- Projektor topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest