Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Demertin
tag
Sziasztok! (Első fele kis háttérsztori, aztán a lényeg)
Egy speciális, de szerencsés helyzetben vagyok. Közgazdász a végzettségem, szakmámban is dolgozom, de nem igazán az én területem. Viszont kaptam egy olyan lehetőséget, hogy a cégem támogatja minden formában, ha elvégeznék egy gépészmérnök szakot. És itt jöttök ti a képbe. Utóbbi időben sokat gondolkodtam a szakma váltáson, mivel érdekelnek a harcászati, repüléstechnikai gépészeti dolgok, így kapóra is jönne a dolog. Mindenhol azt olvasom, hogy rengeteg bónusz lehetőséget, tudást tudnék szerezni, ha legalább 1, de inkább több programnyelvet ismernék, viszont arról nagyon keveset találni, hogy e terület melyeket alkalmazza. Ha esetleg valaki ebben ki tudna segíteni, netalán segíteni abban milyen tananyagot sajátítsak el (angollal rendben vagyok), akkor el tudnám kezdeni az adott nyelvet tanulni. A nulláról indulnék.
tl;dr: érdekel a harcászat, repülés gépészeti oldala és mellé szeretnék olyan programnyelvet (esetleg nyelveket) nulláról megtanulni, amik kapcsolódnak az előbb említettekhez. Merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest