Hirdetés
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Demertin
tag
Sziasztok! (Első fele kis háttérsztori, aztán a lényeg)
Egy speciális, de szerencsés helyzetben vagyok. Közgazdász a végzettségem, szakmámban is dolgozom, de nem igazán az én területem. Viszont kaptam egy olyan lehetőséget, hogy a cégem támogatja minden formában, ha elvégeznék egy gépészmérnök szakot. És itt jöttök ti a képbe. Utóbbi időben sokat gondolkodtam a szakma váltáson, mivel érdekelnek a harcászati, repüléstechnikai gépészeti dolgok, így kapóra is jönne a dolog. Mindenhol azt olvasom, hogy rengeteg bónusz lehetőséget, tudást tudnék szerezni, ha legalább 1, de inkább több programnyelvet ismernék, viszont arról nagyon keveset találni, hogy e terület melyeket alkalmazza. Ha esetleg valaki ebben ki tudna segíteni, netalán segíteni abban milyen tananyagot sajátítsak el (angollal rendben vagyok), akkor el tudnám kezdeni az adott nyelvet tanulni. A nulláról indulnék.
tl;dr: érdekel a harcászat, repülés gépészeti oldala és mellé szeretnék olyan programnyelvet (esetleg nyelveket) nulláról megtanulni, amik kapcsolódnak az előbb említettekhez. Merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest