Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Demertin

tag

Sziasztok! (Első fele kis háttérsztori, aztán a lényeg)

Egy speciális, de szerencsés helyzetben vagyok. Közgazdász a végzettségem, szakmámban is dolgozom, de nem igazán az én területem. Viszont kaptam egy olyan lehetőséget, hogy a cégem támogatja minden formában, ha elvégeznék egy gépészmérnök szakot. És itt jöttök ti a képbe. Utóbbi időben sokat gondolkodtam a szakma váltáson, mivel érdekelnek a harcászati, repüléstechnikai gépészeti dolgok, így kapóra is jönne a dolog. Mindenhol azt olvasom, hogy rengeteg bónusz lehetőséget, tudást tudnék szerezni, ha legalább 1, de inkább több programnyelvet ismernék, viszont arról nagyon keveset találni, hogy e terület melyeket alkalmazza. Ha esetleg valaki ebben ki tudna segíteni, netalán segíteni abban milyen tananyagot sajátítsak el (angollal rendben vagyok), akkor el tudnám kezdeni az adott nyelvet tanulni. A nulláról indulnék.

tl;dr: érdekel a harcászat, repülés gépészeti oldala és mellé szeretnék olyan programnyelvet (esetleg nyelveket) nulláról megtanulni, amik kapcsolódnak az előbb említettekhez. Merre induljak el?

Új hozzászólás Aktív témák