- Bluetooth hangszórók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Ezekkel mar talalkoztam. Mivel az egesz projekt meg csak gyerekcipoben jar es lehet hogy nem is lesz jovoje, nem foglalkozok azzal hogy kerelmet irjak nekik, hogy noveljek meg a limitet. Csatoljam melle a pre-pre-pre-pre-alpha-just-proof of concept snippet teszt appomat, atvizsgalasra?
Az viszont erdekelne, hogy uzleti alapon mennyibe kerul egy lekerdezes. Nem akarok en ingyen lekerdezni adattokat, csak irjak le valahova hogy mi a tarifaja.
Azt amugy nem ertem, hogy ket kvazi ugyanannyi eroforrast lekoto lekerdezesnel miert kerul 1 egysegbe az egyik, 100-ba a masik.
Most ideiglenesen inditottam egy masik projektet, hogy ma meg tudjak dolgozni, holnap meg a masik quotaja is resetelodik, de inkabb valtok nem csak a youtube apirol, de a youtube-rol is, ami amugy is csak tesztnek lett szanva.
Van ahol azt olvastam, hogy valaki ugy oldotta meg a problemajat, hogy inditott egy halom projektet a youtube dev oldalan es ha visszadobta a lekerdezest a napi limitre hivatkozva, az algoritmus kulcsot valtott es folytatta. Talan 15 projekt a limit, igy 15x annyi lekerdezest tud naponta futtatni. Most kvazi en is ezt hasznalom ki, csak manualis modon. Ebben a fazisban nincs szuksegem sokkal tobb lekerdezesre es at is terveztem a sajat kodot, igy kevesebb lekerdezes is eleg. Kozben meg keresek alternativ mediakiszolgalot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgatós találkozó
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest