- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
instantwater #13671 üzenetére
Bocsi a beleszólásért (biztos több tapasztalatod van, mint nekem), viszont ha olyan suliba megy, akkor igenis fog hallani a gitről, a js-ről, a docker-ről és a cloud-ról - bár valóban, go-val eddig nem találkoztam az egyetem alatt, ez nem zárja ki, hogy a későbbiekben / valamilyen válaszható tárgy keretein belül ne tanítanák. Felteszem van olyan suli, ahol talán az előadó se hallott a git-ről, de azt mondani, hogy "Nem fogsz hallani Gitről", az szerintem nagyon-nagy bátorságra vall
Szerintem (pl.) a c-c++-java tudás többet ér, mint "az IP, portok, tűzfalak" mélyreható ismerete - kinek mi, bár a saját véleményem szerint a docker se egy nagy találmány (tudom, nagyon sokan szeretik, biztos megvan az oka, és nem zárom ki, hogy a későbbiekben én is fogom használni, de eddig én csak a nehézségeket láttam vele). Az inputfájlos beolvasás se menő már, lehet, hogy mikor te jártál egyetemre, akkor sok ilyen volt, viszont a "beolvasás, rendezés" max 4 órát emésztett fel első félévben - és aki akart, az már c-ben is csinálhatott nem-konzolos dolgokat. Viszont akinek a portok jelentik a mindent, annak is jut legalább 2 tárgy, és specializáción is tud róla tanulni bővebben
Azt viszont nem teljesen értem, miért szívás Win-en programozni (bár mostanában egyre felkapottabb az a nézet, hogy a win az szar, linux-ubuntu a menő a programozók körében) - nekem eddig egy dolog volt, ami nem igazán ment win-en, az az ios programozás
bár hallottam már több helyről is, hogy a mobil programozók nem is igazi programozók, aki így gondolja az részemről így járt
(és persze linuxot is tanítanak, ennek ellenére eddig az összes egyetemi nem-mac gépen rajta volt a windows)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest