- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #11188 üzenetére
Egyreszt, a kollega nagyon kezdo. Egy szot nem ertene abbol, amit most leirtal.
Masreszt, a megoldasom konkretan kevesebb muveletet vegez, mint a tied, es igen, O(n) az is.Szerinted miert kerdeztem meg fentebb vagy haromszor, hogy sorrendben vannak-e az adatok a file-okban?
Amin en gondolkodtam meg, az a join-os megoldas volt, de vegul azt is elvetettem, pont azert, mert osszesen van 500db ID-ja, es olyan megoldast kellett irni, ami nem meg ezer kerdest vet fel, hanem egy teljesen kezdo ember le tudja kodolni egy par ora alatt.
Szerintem olvasd el meg egyszer amit irtam, es ertelmezd. Szoval szerintem meg egy programozas topikban ugy nem kene irkalni, hogy valaki anelkul, hogy teljesen megertene a feladatot, kritizal egy egyszeru es ertheto megoldast, behelyettesiti egy rosszabbal, ami meg bonyolultabb is, es mindezt nagy hangon teszi.
Igy az utanad irokat vegigolvasva eleg ijeszto, hogy harombol harom embernek nem sikerult ertelmeznie egy ennyire egyszeru pelda ennyire trivialis megoldasat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Androidos tablet topic
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Így használod a ChatGPT-t
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest