Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Talán engem is érdekelne a dolog, de amíg nem tudok róla többet, addig nem tudok véleményt alkotni. Kérlek írj erre az emilcímre: demko.sandor@chello.hu
Ami nem egészen világos előttem: azt várod, hogy ha például írtam egy kereskedelmi szoftvert, mondjuk egy cégnek, akkor adjam közre a forráskódját? Annak a szoftvernek, amit vagy én, vagy az a cég, amelyiknél dolgozom, már eladott egy harmadik személynek? Akik esetleg joggal várják el, hogy ha valami ''hibát'' találnak benne, akkor szervízeljem, illetve kijavítsam? Ez bennem némi aggályt kelt, mert nem hiszem, hogy ezt így szokás csinálni. Esetleg általános prgramozási tanácsokat, programvázlatokat lehetne írni, amelyre aztán mindenki úgy fejleszt, ahogyan akar, persze a lapban lehetne segítségnyújtási rovat is.
Tehát kérlek írd le, hogyan képzeled el pontosana dolgot, milyen példányszámban jelenne meg a lap, hol, mennyire életképes a dolog.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő