Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ganger
aktív tag
Hali!
A borda meleg, sot forrosag also hatara
A hutesrol: hat azt szoktam belepakolni rendesen.
Ugyebar most filozok egy ketfazisu folyadekhutesen: Azt akarom kideriteni, hogy egy kisebb radiator kore epitek egy nagyobb hutodobozt, a dobozban meg egy joval nagyobb hofelvetelre kepes folyadekot helyeznek, mit ami a vizhutes radiatorjaban van.
Ez ugyebar jobban elvenne a hot a radiatortol, mint a sima leghutes.
Persze mar most tudok egy rakas problemat amit ki kellene kuszobolni, de szerintem a kozeljovoben ezzel fogok szorakozni.
Szeretnem azt elerni, hogy egy kisebb radiatort igy becsomagolva nagyobb hatasfokra sarkaljam. Bar nem tudom mennyire lesz kivielezheto.
Olyan folyadek kell ami gyorsan nagy mennyisegu hot vesz fel, le de ezt ugyanilyen gyorsan le is adja megfelelo korulmenyek kozott. Szoval ilyen folyadekot gazos talalni, de mar van egy-ket kozelito otletem, csak meg kell nezni a megfelelo irodalmakat.
Lehet mocskos nagy zsakutca az egesz, de egy probat meger.
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest