- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ganger
aktív tag
Hali!
A borda meleg, sot forrosag also hatara
A hutesrol: hat azt szoktam belepakolni rendesen.
Ugyebar most filozok egy ketfazisu folyadekhutesen: Azt akarom kideriteni, hogy egy kisebb radiator kore epitek egy nagyobb hutodobozt, a dobozban meg egy joval nagyobb hofelvetelre kepes folyadekot helyeznek, mit ami a vizhutes radiatorjaban van.
Ez ugyebar jobban elvenne a hot a radiatortol, mint a sima leghutes.
Persze mar most tudok egy rakas problemat amit ki kellene kuszobolni, de szerintem a kozeljovoben ezzel fogok szorakozni.
Szeretnem azt elerni, hogy egy kisebb radiatort igy becsomagolva nagyobb hatasfokra sarkaljam. Bar nem tudom mennyire lesz kivielezheto.
Olyan folyadek kell ami gyorsan nagy mennyisegu hot vesz fel, le de ezt ugyanilyen gyorsan le is adja megfelelo korulmenyek kozott. Szoval ilyen folyadekot gazos talalni, de mar van egy-ket kozelito otletem, csak meg kell nezni a megfelelo irodalmakat.
Lehet mocskos nagy zsakutca az egesz, de egy probat meger.
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest