- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganger
aktív tag
Hali!
A borda meleg, sot forrosag also hatara
A hutesrol: hat azt szoktam belepakolni rendesen.
Ugyebar most filozok egy ketfazisu folyadekhutesen: Azt akarom kideriteni, hogy egy kisebb radiator kore epitek egy nagyobb hutodobozt, a dobozban meg egy joval nagyobb hofelvetelre kepes folyadekot helyeznek, mit ami a vizhutes radiatorjaban van.
Ez ugyebar jobban elvenne a hot a radiatortol, mint a sima leghutes.
Persze mar most tudok egy rakas problemat amit ki kellene kuszobolni, de szerintem a kozeljovoben ezzel fogok szorakozni.
Szeretnem azt elerni, hogy egy kisebb radiatort igy becsomagolva nagyobb hatasfokra sarkaljam. Bar nem tudom mennyire lesz kivielezheto.
Olyan folyadek kell ami gyorsan nagy mennyisegu hot vesz fel, le de ezt ugyanilyen gyorsan le is adja megfelelo korulmenyek kozott. Szoval ilyen folyadekot gazos talalni, de mar van egy-ket kozelito otletem, csak meg kell nezni a megfelelo irodalmakat.
Lehet mocskos nagy zsakutca az egesz, de egy probat meger.
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest