Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #622 üzenetére
Annó én is mentő ötletként vettem meg az első fisher-emet. Azt arra vettem,hogy az utolsó osztály kirándulás király legyen...
Egy osztálytársam hozoztt hangfalat én meg erősítőt,a másik meg mp3-at lejátszóval.... Azt ment a buli
Láttam a képet. Mail ment!
HY:a mailom egyből megtelt
Ha ekkorka képet küldesz,akkor a djyuri@sgmail.hu-ra küldjed THX
Az 5.5K tárolva
Mehetek este felé is,de akkor csak hozzád megyek,mert akkor már minden zárva lesz....Végülis ahova akarok menni,azt fel tudom hívni is
Én is néha kevesebbet mondok,mint amibe kerül a cumó... Amúgy és általános suli 3.-ik osztálya óta mindent én vettem meg a suliban,amiket kitaláltak a tanárok,hogy pl.: kell 1200Ft osztálypénz,hogy nők napjára kapjanak virágot a tanárok,meg ilyesmi....(vagy új diák,ellenőrző könyv,füzetek,...
Amik meg ilyen 10K nagyságrendűek voltak,azt persze lenyögtem otthon azt ők csengették,de kicsi dolgokkal nem vacilláltam..HY pedig összegre többe jöttek ki a kicsi dolgok,de legalább nem egyszerre voltak...
HY: Mostanában ugye vettem ramot meg vga-t és ugye utánvételes cumóként,azt jött ki a papír és anyámék meg nem akarták átvenni,mert mit veszek és 28800-ért a gépbe? Csak ők nem értik még meg,hogy egy normális vga az már 80-120k-ba kerül,de engem nem izgat a hűlyeségük... Én pl.: nem bíztos,hogy megvenném 80K-ért a fodrász ollót a faterom helyáébe,de ha én is fodrász lennék,akkor nbyilván én is megvenném...
Meg anyám helyébe a nerc bundátÉn inkább zenét vennék a kocsimba belőle....
Ezt az új nyák készítést még nerm hallottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest