- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Most fogok lemenni megrendelni a tranyót, azt mondja a csávó, h. kb.16k, 500W, és olyan feszkóra tekerik, amilyen kell, én speckó 2*36V ra gondoltam, és a tápra veszek egy nagyobb ellenálást, és akor a végfok a megfelelő feszkót foglya kapni!! Azért megkérdem, h. mégis mennyi, és ha több mint 18k, akkor maradok a 31V nál, mert most pont úgy számoltam, h. éppenhogy csak kijövök a pénzből!
Vettem egy diódahidat, 150V 10A, csak máshogyan voltak a lábai, és ilyen bazivastag kébbellel húztam rá a nyákra, ez szented nem baj neki?? Meg átfolyattam cinnel,
És az is lehet, h. most kifogyok a pénzből, akkkor csak az stk lessz meg kompletten, meg jövőhéten veszek nyákkészítéshez nyákot, vaskloridot, meg szented meg lehet rajzolni sima alkoholos filccel??
9-12V os tekercs, az másik ''trafóba lessz benne, van egy db 9Vos 350mA es kis vmi, kínai nintendóból szedtem, meg van még, pontosabban nagymamáméknál egy 12V 1A asszem, és szented ezek a tranyók nem fogják zavarni a jeleket?? Max leárnyékolom ezeket a kis tranyókat!! Na mek megrendelni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged