Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz sirdond #52 üzenetére

Hát. Ha az aida vagy az everesthome kiírja az alaplaptípusodat,akkor jó esélyed van,hogy az őáltala belinkelt oldal az jó helyre visz el téged. De vigyázz,mert csak a főoldalra visz legtöbbször. Szóval azon belül neked kell kutakodnod.
    Az hogy onnan mit töltsél le,azt egészem pontosan nem tudom. Mivel nekem sem mai gépem van,ezért a telepítéseknél volt nekem is problémám,hogy ''not found'', vagy ''not supported'', de akkor is felment és megváltozott a driverem egy-két államánya, vagyis valószínüleg sikerült frissítenem.
    De amúgy szernintem egy intel csipszet szoftvernek már elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne írja ki hibásnak a winfosod a procidat.
    Amúgy ha te próbálsz rákeresni az alaplapodra és ott ráklikkelni a donwload ikonra akkor ott elvileg találnod kell,mégha nem is mait,de akkor is találnod kell egy csipszet driver-t.
    Én az aidán és az everesthome-n kívűl, ja és persze a saját keresgetésemen kívül még nem találtam eredményesebb dolgot. Bár sokszor az sem jön be.
    Szal, nincs ötletem.:(

Új hozzászólás Aktív témák