Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Mini PC
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Hát. Ha az aida vagy az everesthome kiírja az alaplaptípusodat,akkor jó esélyed van,hogy az őáltala belinkelt oldal az jó helyre visz el téged. De vigyázz,mert csak a főoldalra visz legtöbbször. Szóval azon belül neked kell kutakodnod.
Az hogy onnan mit töltsél le,azt egészem pontosan nem tudom. Mivel nekem sem mai gépem van,ezért a telepítéseknél volt nekem is problémám,hogy ''not found'', vagy ''not supported'', de akkor is felment és megváltozott a driverem egy-két államánya, vagyis valószínüleg sikerült frissítenem.
De amúgy szernintem egy intel csipszet szoftvernek már elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne írja ki hibásnak a winfosod a procidat.
Amúgy ha te próbálsz rákeresni az alaplapodra és ott ráklikkelni a donwload ikonra akkor ott elvileg találnod kell,mégha nem is mait,de akkor is találnod kell egy csipszet driver-t.
Én az aidán és az everesthome-n kívűl, ja és persze a saját keresgetésemen kívül még nem találtam eredményesebb dolgot. Bár sokszor az sem jön be.
Szal, nincs ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- A Counterpoint szerint a belépőszint szívja meg leginkább a memóriák drágulását
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Google Pixel topik
- VoIP telefonálás
- Apple Watch
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest