- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Hát. Ha az aida vagy az everesthome kiírja az alaplaptípusodat,akkor jó esélyed van,hogy az őáltala belinkelt oldal az jó helyre visz el téged. De vigyázz,mert csak a főoldalra visz legtöbbször. Szóval azon belül neked kell kutakodnod.
Az hogy onnan mit töltsél le,azt egészem pontosan nem tudom. Mivel nekem sem mai gépem van,ezért a telepítéseknél volt nekem is problémám,hogy ''not found'', vagy ''not supported'', de akkor is felment és megváltozott a driverem egy-két államánya, vagyis valószínüleg sikerült frissítenem.
De amúgy szernintem egy intel csipszet szoftvernek már elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne írja ki hibásnak a winfosod a procidat.
Amúgy ha te próbálsz rákeresni az alaplapodra és ott ráklikkelni a donwload ikonra akkor ott elvileg találnod kell,mégha nem is mait,de akkor is találnod kell egy csipszet driver-t.
Én az aidán és az everesthome-n kívűl, ja és persze a saját keresgetésemen kívül még nem találtam eredményesebb dolgot. Bár sokszor az sem jön be.
Szal, nincs ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest