Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Motion_Blur #269 üzenetére
Uh. Velem is előfordult hasonló. Két napja cseréltette ki velem egy haverom az autórádíójában az égőket zöldre. Én ki is cseréltem. Azt tudni kell először is,hogy a processzoron már lerakódott egy jó vastag réteg penészféleség vagy mi.
Szal kicseréltem az égőket azt ment vissza a kocsiba...Betes és csit...semmi...
Egyszercsak füst
Elszált a fő bemenő pozítív szál a nyákon. Én ezt orvosoltam és persze átnéztem tüzetesen a gépet. Semmi zárlat. Az új égők szintén 12V-osak,mint a régik és ugyanakkorák is.Hát eldobtuk a szerelőmhöz és most várjuk a fejleményeket,mert egyenmlőre még nem reagál a magnó semmire,bár kép van meg meü,de más nincs.
Amúgy hang is van,ha csumára van állítva. Ja és mostmár áthallatszika motorhang a hangszórókra de elég keményen. Szal a végfok jó,de az elejével gond van.
És sz.gép is volt ilyen eset:
Haverom kérdi,hogy meddig lehet húzni a 2200+-os amd-jét (sempron).
Én erre azt mondtam,hogy fesz emelés nélkül szerintem 2600-ig.
Na és most jött a bökkenő,mert én nem tettem hozzá,hogy +...
Gondolod,hogy mi lett a prociból
Aprópecsenye....89 foknál riasztotta a haveromat a gép,hogy kritikal error és aztán pifffffff. Azt leált a gép végleg. Hm, most ilyenkor mi van?
Hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest