Új hozzászólás Aktív témák

• blaz33

csendes tag

Hali srácok volna egy problémám 2 napja vettem egy lapot mert meghalt a régi szereztem kölcsönbe egy gagyi de tuttira működő mercury tápot(tudom nem a legjobb de megy a gép a lényeg 400w-os) a lap asrock p45XE vettem hozzá új ramot kingmax 1024 est 1066mhz-st de a proci és a vga maradt!A proci E4600 as a vga galaxy 7300GT (128 pcie) és a proci hűtő gyári intel cumó régi de megy!
    A probléma ott kezdődik h valami nem igazán stimmel 1.nap találkoztam olyannal hogy a youtube videót nézvén a fekete résznél fehéredett a kép ez azalatt megszünt vagy inkább nem vettem észre, a másik nagyobbik probléma hogy a processzor ugy füti magát mintha északi sarkon érezné magát...60 fok alá nem megy és ez igencsak magas eddig nem volt ilyen meleg a játékok(2db ot probáltam css-t és Sniper Ghost Warriort-t hát igencsak nagyon nagyon szaggatott bizonyos helyzetekben...Eddig nem volt ilyen probléma lehet h a régi táp a bünős avagy én basztam el valamit összeszerelés közben?
    Everestel csináltam egy tesztet amit meg is mutatok nektek!
    Segítségeteket köszönöm előre(Táp mindenféleképpen cserélve lesz, csak pénz kérdése:D)
    Kép 1: [Hőmérséklet]
    Kép 2: [fan sebesség]
    Kép 3: [Statisztika]
    Kép 4: [link]
    Kép 5: [Voltage]

Új hozzászólás Aktív témák