Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok kösz!! Akkor szentem az Amd lesz csak nem tom mien foglalat Mert ez socked A, az Abit! De azis lehet hogy csak az asus lesz cserélve mert 1. Olcsóbb, állítólag jól bírja a tunningot, amúgy meg ha kibírom ezzel a Celeronnal akkor ha marad lóvém névnapomkor(febr.14.) akkor eladom a pí-be oszt veszek egy 2.40Ghz P4-et az Asussal kafául kihúzom egy 3.2-3.4Ig vagy tovább ha stabil!! És ebbe már lesz egy 512,256Kb cache!! Nah ez hogy hangzik! Mert én hallottam a Socked A-ról rosszakat hogy néha csinálnak furcsaságot!!
De lehet h. marad az Asus!! Szülinapomra meg veszek vízhűtést, eladom a Celeront hozzárakok egy kis Kp-t oszt kihúzom a kicsikét! De ha nem rossz a Socked A akkor természetesen Az abit lesz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest