Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Nem így se jó, ha mozgatom a folyadékba, habár jobb, mert csak az íveknél mar bele, meg ahol nem írtam át vagy5 ször, meg leragasztottam egy darabot celluxxal, oda bele sem mart, most majd apum hoz tapétavágót, aztán megcsinálom vhogy, ha meg nem akkor szarok bele, megcsináltatom vkivel vmi nyákkászítővel!! Az meg megcsinálja nekem, nem tom mennyiért, dehát a szart érdekli már!!
A táptesztelésre casak annyit, ha olyan a boltos, a tesztelés annyiból fog állni, h. Rárakja a polcra, és egy hét múlva visszaadja, persze ha olyan a boltos!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest