Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma kipróbáltam egy Memorex DVD-R 16X lemezzel is. Ezt is megírta, de olvasni már nem olvasta, szóval ebből arra következtetek, hogy gyárilag nem olvassa a 16X-os lemezt. Így már nyugodt szívvel adom el havernak.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
válasz blattida #1064 üzenetére
Igazad van, bizony megélt már pár dolgot (kb 4-5 éves) és nem kevés lemezt.
Köszönöm a tanácsot, lehet meg is fogadom, mert gondolkoztam egy ''tisztító lemezen'' amiben nem igazán hiszek, főleg, hogy nem 20 Ft. Olvasni tökéletesen olvas, tehát lehet eladom havernak és nem fecsérlek el még 1000-1500 Ft-ot a tisztító lemezre, hiszen ma már mégsem kerül annyiba egy író mint akkor. Nem is hittem volna, ha nem nézem meg a dobozát (55K volt akkor most meg már 10K-ért bőven kapok nagyon jót és gyorsabbat)RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Helló!
Egy Teac DV-W50D-vel van problem. Megírtam 4X-esen egy Benq 16X-os DVD-t. Aztán hiába próbáltam vele beolvastatni, semmit nem lát a meghajtóban. Azt hittem korábban, hogy csak azért van ez így, mert haver lemeze volt akkor nálam, de nem. A 8X-os Benq DVD-vel semmi gondja nincs. Ezt a 16X-ost viszont nem olvassa, pedig az LG íróm és az asztali lejátszóm is lejátsza. Mi lehet a gond?
Próbáltam frissítést keresni, de nem igazán sikerült. Más lemezzel nem volt gondja, csak ezzel. Elképzelhető, hogy az íróm csak szimplán nem ismeri és kész? De akkor miért, hogyan írta meg?
Köszönöm előre is a válaszokat!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Új SanDisk ultra 64GB - 128GB MicroSDXC kártyák . Árak a hirdetésben .
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel