Új hozzászólás Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
válasz blattida #1300 üzenetére
A kábelt már próbálta, 80, és 40 erest egyaránt. Nvidia vezérlő van benne.
Bár állítólag megfordította a kábelt, akkor sokkal gyorsabban olvasta be az adatokat, de akkor sem tudott elindítani telepítőt, 2cd-ről sem. Látnom kellene, így nem tudok vele mit kezdeni én sem. Szerintem csak elbénáz valamit... (remélem nem olvassa).
Próbálta masterkánt, slaveként, egyedül, mással is... A winyók meg jók a kábelről, meg a portról...
[Szerkesztve] -
kumpl
aktív tag
válasz blattida #1298 üzenetére
Eladtam a havernak a régi gépemet (alaplap, proci, ram, vga), és most neki olyan gondja van, hogy windows alól nem olvas neki a dvd-írója. Be tett a gépbe egy cd olvasót, az meg tökéletesen működik. A dvd-íróról tud windows-t telepíeni. Berakott még 2 dvd-írót, de azokkal is az a probléma. Az övé egy pio 111D, egy asust, meg egy nec-t próbált. Ha be is olvasnak nagynehezen valamit, és programot akar róla indítani, nem win32-es alkalmazás...
Nekem soha semmi baj nem volt a géppel, tehát a cucc biztos jó!! Frissen telepített windowsal próbálta, semmit nem telepített fel, vírus, spyware nincs!!!
Ja, 2 különböző windowst is próbált, mindkettő SP2-es... Más gépben működik mindhárom dvd-író...
Help!!!!
Hopp, ezt nem válasznak szántam...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- SSD kibeszélő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 2042
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...