Új hozzászólás Aktív témák
-
mglita
tag
válasz
junior19 #676 üzenetére
Köszönöm szépen a hosszabb válaszaid, amik a kérdéseimre jönnek a különböző témákban
Igen, lehet, hogy rosszul közelítem meg a kérdést én az LG CX "Eredeti" képmódját állítgatom és az van beállítva SDR, HDR filmeknél. Ennek az az oka, hogy (szubjektív) a Filmmaker mód nekem borzasztóan sötét, sőt inkább egy korszerűtlen vetítő terem hangulatát idézi és inkább a képi élmény butításának élem meg. A szakértői módok azok egy fokkal jobbak, de még mindig úgy érzem, hogy a TV képességei vissza vannak benne fojtva.
Az eredeti képmódban van viszonylag nagy rugalmasság. (De ott attól tartok vannak limitek ami pl a full fényességet illeti) az SDR tartalmak esetében oled fény 100% on van, kontraszt 95%, a hőmérséklet 0-án, Dinamikus kontraszt kikapcsol, maximális fényerő kivezérlés maxon van. És ilyen beállításokkal igyekszem a gammát állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest