- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Rakd be nyugodtan, én kíváncsi vagyok rá, pláne, hogy pont ez volt most a téma, a sötétben és a világosabb környezetben megjelenítés beállításai közötti különbség. Kíváncsi vagyok az MM-ben ezt hogyan kezelték.
Illetve a mérés menetére is. Ha új a készüléked, én mindenképpen ellenőrizném a fekete vágási szintet, illetve a sötét részletek megjelenítését most, illetve amikor már vagy 200 óra van benne. Ilyenkor az elején változik a panel, s ha bekövetkezik látható változás, akkor a kalibrálás nem sokat ért. Én nem is szoktam kalibrálni, amíg láthatóan változik a panel.
Kíváncsi lennék arra is, ha ez nálad is bekövetkezik,s jeleznéd az MM-nek, hogy kérsz egy kontroll mérést, vagy a kalibrálás árát vissza, akkor mit szólnának.
Persze pontosabb lesz még így is a megjelenítőd, de nem annyira, mint amikor már egy alig változó panelt kalibráltak volna be.
Én már most bánnom, hogy amikor panelt cseréltek az enyémben, akkor nem csináltam egy mérést az akkori állapotról, meg most, amikor már 350 óra van a panelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52 XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest