- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Rakd be nyugodtan, én kíváncsi vagyok rá, pláne, hogy pont ez volt most a téma, a sötétben és a világosabb környezetben megjelenítés beállításai közötti különbség. Kíváncsi vagyok az MM-ben ezt hogyan kezelték.
Illetve a mérés menetére is. Ha új a készüléked, én mindenképpen ellenőrizném a fekete vágási szintet, illetve a sötét részletek megjelenítését most, illetve amikor már vagy 200 óra van benne. Ilyenkor az elején változik a panel, s ha bekövetkezik látható változás, akkor a kalibrálás nem sokat ért. Én nem is szoktam kalibrálni, amíg láthatóan változik a panel.
Kíváncsi lennék arra is, ha ez nálad is bekövetkezik,s jeleznéd az MM-nek, hogy kérsz egy kontroll mérést, vagy a kalibrálás árát vissza, akkor mit szólnának.
Persze pontosabb lesz még így is a megjelenítőd, de nem annyira, mint amikor már egy alig változó panelt kalibráltak volna be.
Én már most bánnom, hogy amikor panelt cseréltek az enyémben, akkor nem csináltam egy mérést az akkori állapotról, meg most, amikor már 350 óra van a panelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest