Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Rakd be nyugodtan, én kíváncsi vagyok rá, pláne, hogy pont ez volt most a téma, a sötétben és a világosabb környezetben megjelenítés beállításai közötti különbség. Kíváncsi vagyok az MM-ben ezt hogyan kezelték.
Illetve a mérés menetére is. Ha új a készüléked, én mindenképpen ellenőrizném a fekete vágási szintet, illetve a sötét részletek megjelenítését most, illetve amikor már vagy 200 óra van benne. Ilyenkor az elején változik a panel, s ha bekövetkezik látható változás, akkor a kalibrálás nem sokat ért. Én nem is szoktam kalibrálni, amíg láthatóan változik a panel.
Kíváncsi lennék arra is, ha ez nálad is bekövetkezik,s jeleznéd az MM-nek, hogy kérsz egy kontroll mérést, vagy a kalibrálás árát vissza, akkor mit szólnának.
Persze pontosabb lesz még így is a megjelenítőd, de nem annyira, mint amikor már egy alig változó panelt kalibráltak volna be.
Én már most bánnom, hogy amikor panelt cseréltek az enyémben, akkor nem csináltam egy mérést az akkori állapotról, meg most, amikor már 350 óra van a panelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Assetto Corsa EVO
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux haladóknak
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest