Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Rakd be nyugodtan, én kíváncsi vagyok rá, pláne, hogy pont ez volt most a téma, a sötétben és a világosabb környezetben megjelenítés beállításai közötti különbség. Kíváncsi vagyok az MM-ben ezt hogyan kezelték.
Illetve a mérés menetére is. Ha új a készüléked, én mindenképpen ellenőrizném a fekete vágási szintet, illetve a sötét részletek megjelenítését most, illetve amikor már vagy 200 óra van benne. Ilyenkor az elején változik a panel, s ha bekövetkezik látható változás, akkor a kalibrálás nem sokat ért. Én nem is szoktam kalibrálni, amíg láthatóan változik a panel.
Kíváncsi lennék arra is, ha ez nálad is bekövetkezik,s jeleznéd az MM-nek, hogy kérsz egy kontroll mérést, vagy a kalibrálás árát vissza, akkor mit szólnának.
Persze pontosabb lesz még így is a megjelenítőd, de nem annyira, mint amikor már egy alig változó panelt kalibráltak volna be.
Én már most bánnom, hogy amikor panelt cseréltek az enyémben, akkor nem csináltam egy mérést az akkori állapotról, meg most, amikor már 350 óra van a panelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest