- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
A készülékre még ~21 hónap gyári jótállás van.
Az 1 órás pixelfrissítőt lefuttattam tegnap egészen pontosan 20:01-kor indítva. Vártam, vártam... majd 2 óra elteltét követően bekapcsoltam a készüléket.
Az alábbi OS üzenet fogadott: "a pixelfrissítés még nem fejeződött be".Ez meglepő, mert a májusi futtatáskor 1 óránál is hamarabb befejezte, és akkor a vízszintes fehér csík is futott a teszt során. Ezúttal viszont nem.
No, gyorsan megnéztem azért néhány tesztképpel, és láttam, hogy a "logó-maradványok" kivétel nélkül eltűntek; tehát nem permanens beégés, "csak" image retention lehetett. Ez a jó hír.
Gondoltam, azért úgy korrekt, ha hagyom végigfutni, ezért majd elindítom ismét a mai napon. Ám felébredtem hajnali 5-kor, és ha már így alakult, gondoltam "ez jó alkalom a pixelfrissítő futtatására".
Elindítottam tehát ismét, majd visszaaludtam - remélvén -, hogy reggelre bőven befejezi.
Ma ~fél 10 körül bekapcsoltam a tévét és változatlanul a "pixelfrissítés még nem fejeződött be" üzenet fogadott. Tehát 5 óra sem volt elegendő, hogy lefusson. Ez furcsa.
Ismét ellenőriztem - a tévé készülékhez csatlakoztatott USB kulcsról lejátszott - tesztképekkel, és kifogástalannak tűnik a homogenitás.
Egyetértetek, hogy ezek után nem szükséges lefuttatnom ismét?(A fentebb említett további kérdéseket is folytatom hamarosan, mert van még pár "anomália", ami megoldásra vár.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest