Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Hello! A felvett gólokat ,hogy a péróba lehet visszanézni, mert én nem tudtam eddig megcsinálni.
-
sosperecek18
őstag
válasz
várnarancs
üzenetére
Szerintem egy mai közepes gépen tökéletesen kellesz futnia...
-
várnarancs
addikt
Na hy all!
AZ lenne a kérdésem hogy szerintetek milyen gép lenne az amin jól (nem 1600*1200 16/6!) elfutna a 2008? Havernak majd kell gép és így akar vásáolni!
Köszike -
viktor82
őstag

-
-
fradi81
veterán
Hol lehet állítani pontosan? Mindent átnáztem de nincs meg.
-
fradi81
veterán
Hogy kell beállítani hogy ne váltson át másik játékosra magától?
-
nemcso
őstag
Olvasom, hogy nem egy ''egyszerű'' játék ez, de a demo alapján a fiam ragaszkodik, hogy ez legyen a karácsonyi ajándéka... hát legyen.

u.i. : remélem a logitech dual action gamepad bírja majd.
-
Pety
senior tag
-
Juve
aktív tag
Egyszerűen elegem van ebből a gémből......egy pár napig.
Én állítom, hogy a PES 5-nél nem voltam soha olyan ideges mint most.....pedig a PES 5-nél váltottam épp fifáról pes-re...és lett volna min bosszankodnom, de megtanultam ezt a játékot is kezelni normálisan és főleg élvezhetően professional szinten.
Itt meg (PES 6) regular szinten úgy csal ellenem a gép, hogy nem hiszek a szememnek. C.Ronaldot úgy futja le labdával egy akárki senkiházi, hogy öröm nézni. Minden értelmes távoli lövésembe 80%-ban beleblokkolnak....ha kell 5 méterről ér oda a védő 1 másodperc alatt. Abszolút nem realisztikus!!! Ne abból álljon egy nehezebb nehézségi szint, hogy 1 ascoli is simán megver, úgy hogy közben abszolút nem játszok alárendelt szerepet, csak neki minden bemegy....nekem meg nem.
Azt, hogy a passzaim 30% abszolút nem annak megy akinek én szántam, csak azért nem rovom fel a játéknak, mert még bill.el nyomom....bár ettől függetlenül a pes 5-ben minden passzom oda ment ahova akartam....szal nem értem.
Csak hirtelen felindulásból írom le mindezeket
, lehet csak nekem nem jönnek össze a dolgok...de kitartóan gyakorlok tovább...csak legalább fair play lenne a gém részéről is! -
fabika
tag
Valaki 172-re??
-
Juve
aktív tag
-
Juve
aktív tag
1 hete próbálgatom a PES 6-ot. Érezhetően fejlődött a játék.
Sajna még bill.el nyomom....néha szívok is miatta rendesen. Nem igazán értem, hogy miért fordul elő számtalanszor, hogy mikor kapura lövök és bármennyire is rövid ideig nyomom a lövés gombot....az akkor is maxig megy fel.....és így 2 méterről is fölé lövök
. Kissé idegesítő.
Másik a passz...bár ez gondolom megint a bill. hibája, hogy a felfelé nyilat nyomom...de a játékos előre passzolja a labdát.
Harmadik: a gép érezhetően csal....olyan labdákat fut be, amiket én soha nem tudok....labdával gyorsabb nálam a gép.....és még sorolhatnám. Persze ez nem mindig van így.
4. A néha megjelenő tötyögős passzok.....amik felé még futni sem mindig a gép(ezt sem értem miért van).
Amúgy az összkép feltétlenül pozitív....ha pedig ezt a lövés dolgot is meg tudnám végre oldani, akkor annak nagyon örülnék. -
fabika
tag
Online módban hogy lehet törölni a régi profilt?
-
Drizzt
nagyúr
Na bakker. A magyar válogatott játékosai is ezzel melegítenek.

''„A kedvenc játékom a PlayStationön a Pro Evolution Soccer legújabb verziója – meséli Kanta József. – Ez természetesen egy focis program, és nálunk az MTK-nál nagyon népszerű. Hogy én lennék a legjobb? Hát, nem vagyok ügyetlen, de azért Czvitkovics Peti, Németh Krisztián, Hrepka Ádám is nagyon jó, hogy Balogh Bélust ne is említsem.”''
nemzetisport.hu -
Breki
veterán
![[kép] [kép]](http://imgserv2.imagehigh.com/imgss/4337645_pes6%202006-11-08%2017-33-48-281.gif)
-
Atla
senior tag
Sziasztok!Nagyon baró a játék!

Nekem is ez a kedvencem!
Szeretnék interneten játszani!
Tudtok segiteni?
A játék nem bóti!
-
Breki
veterán
lapos lövés
![[kép] [kép]](http://www.charous.com/uploads/f052290275.gif)
átemelés![[kép] [kép]](http://www.charous.com/uploads/cd43ea2d66.gif)
-
derossi
aktív tag
nem lehet sehogy megoldani h mint a fifa 07 be direkt ip-n játszhassak a haverral?
jólenne mert nagyon nagy a gáme..
-
Pety
senior tag
nekem olyanom nincs bár szívesen kipróbálnám,attól én is idegbajt tudok egyébként kapni(nfsmw)

A pes-re visszatérve tudott már valaki neten játszani???Nekem még nem sikerült sajnos....
Van erősebb beállítás a top playernél?Mert itt csak 5 nehézségi szintet látok az előző részekben meg 6 volt.Esetleg később jön elő
-
White
tag
Nem tudom, hogy te milyen autós játékokat próbáltál, amiből ezt a következtetést vontad le, de kíváncsi lennék rá.
Sztem azokból többet lehet átvinni a közúti vezetésbe, mint a focis játékokból a pályára. A lövéséket és a cseleket hiába tanulom meg a gépen, attól még nem fogok tudni focizni és nem leszek jobb, de pl. az autós szimulátorokban megtanult kanyarvételi íveket átviszed az életbe, akkor egyenletesebben, és gyorsabban tudod azt az életben is megcsinálni. Több olyan szimulátorost ismerek, akik bajnokságokat nyertek a monitor előtt, majd később különböző márkakupákban, de ezt nem mondhatom el a focis játékok kapcsán. -
DeSanto
őstag
nesze neked fifa07 [link]

-
Pety
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nekem rumblepad 2 van de azt már itt nem láttam,6900ft volt 2db van ha idetéved valaki játszani
plusz egy ilyet már szétvertem mérgemben 
-
ToxLee
őstag
Tetszik ez a chillstream
Mennyi egy olyan? -
Pety
senior tag
Realisztikusabb játék ez is relatív nem ismerem a játékszokásaidat de autós játékok garmadának köze sincs az autóvezetéshez egynek sem kivétel nélkül,sztem ennek megközelítőleg jó a filingje dehát izlések és pofonok.Egyszer majd elérjük hogy a BL meccseket is mi irányítjuk a tv előtt gamepadról

-
Pety
senior tag
Egyszerűen kezelhető
Hát én próbáltam vele játszani de nem igazán jöttem rá működési elvére pl ha támadsz akkor passzolsz ha védekezel akkor már embert vált
borzasztó sztem ha már azt is gamepadra írják akkor kihasználhatnák az összes gombot.
Egyébként ezt gamepaddal jó játszani mint a fifát is.Billentyűzettel halál,nem csak ramot vga-t,alaplapot árulnak a boltban egy ilyen [link] amivel tökéletesen lehet játszani és nem romlik el 2hét múlva 6-7000 eft.az olcsóbb még annyi sincs,evvel kell játszani ez nem egy nagy beruházás de ez megítélés kérdése... -
jrpryv
tag
A bármelyik gyártó az az EA a FIFA sorozattal, de az más tészta. Olyan mintha az RB rally konkurenciájának az NFSMW-t tekintenénk. FIFA egyszerűen kezelhető, ennek megfelelően 2-3 féle gólvariációnál többet nem is lehet belőle kihozni, a PES b*szott nehéz (főleg bill-el), de legalább 10x annyi variácó van.
Nem kell tökéletesnek lennie, de azért így 2007-hez közeledve több realitást várnék.
-
Pety
senior tag
Nem védeni akarom a készítőket,de erre van beállítás hogy az ellenkező oldalon kövessék a csatárok a támadást,vagy ha egy játékossak futkosol elől és labdát szerzel nem teremnek egyből ott a többiek mert te már a ötésfelesen vagy

szvsz ha tökéletesre megcsinálnák a játékot akkor ki venné meg a következő részt????
Még így is előrébb járnak mint bármely gyártó,akkor meg minek törjék magukat manapság mindennel így van pl nézd meg az autókat 1-2 év múlva teljesen besz**ik vegyél újat.
[Szerkesztve] -
jrpryv
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nem dobtam hanyat az új PES-től.
Annyira irrális néha, hogy sírni tudnék.
Oldalról betörsz a 16-osba és senki nem követi a támadást gyakorlatilag nincs kinek passzolni a labdát az alapvonalról, mert a többi csatár valahol a kaputól 20 méterre sasolja a játékot. Ha szintén oldalról becselezed magad a 16-ba és nem vagy szemben a kapuval akkor a góllövés sem egyszerű, Ronaldinho 10-ből 7x még a kaput se találja el.
Érezhetően nehezebb gólt lőni, mint PES5-ben.
A másik, hogy kezd flipperre hasonlítani a játék.
Összevissza pattog a labda a játékosokon, nevettséges. Már vagy 5 gólt löttem úgy, hogy 2x is megpattant a védőkön és úgy talált utat a kapuban. Ellenben volt olyan is, hogy Ronaldinho Buffonnak 0 szögből fejelt gólt csukafejessel. 
Ami tényleg jobb let, hogy gyakrabban futnak üresbe a játékosok, de a mozgásuk még mindíg messze van a reaálistól. -
-
Pety
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Nem tudom mi van,de már leszedtem a többit mármint(pes4,5)
az nfsmw pl full grafikán elfut szaggatás nélkül
ez meg akadozik összevissza 
-
Pety
senior tag
L1 + passz utána vagy háromszög vagy kör attól függően hogy laposan vagy magasan akarod visszakapni a lasztit.biztos nem 4 csel van inkább vagy 14

Traning módot senki sem használja
ezért nem akarnak a fifások evvel játszani 
Mindenki csak: 2 passz azt lő gól ezaz hajrá tiszta élethűség....... -
ToxLee
őstag
Hogy lehet kényszeritőzni? Amúgy a trainingben csak 4 csel van benne, vagy én néztem el valamit

-
Breki
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
fraps-al lehet felvenni és aztán animation shop 3-al gif-et készíteni vagy
aviként így:
Itt a gól nagyban
[link]
[Szerkesztve] -
Pety
senior tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Szerintem meg nem esett vissza a játékfiling,most nehezebben futnak a játékosok labdával mert érezhetően ott a fű a pályán.Ezek a játékosok meg ha így eltalálják a labdát lásd breki akkor így megy a kapuba mintha zsinóron húznák

játsz vele többet és rájössz hogy jobb,bár nekem elsőre is ez volt a véleményem..... -
Pety
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
catalyst 6,9 ha vidkarira gondoltál?

-
Breki
veterán
![[kép] [kép]](http://imgserv2.imagehigh.com/imgss/4292233_pes6%202006-11-01%2022-52-25-59.gif)
-
dragonfx
veterán
hi!
na megnéztem kicsit jobbana gémet, hát sokat fejlödött, szebb lett a menü, pontosabb az options, szebba grafika sokkal, mint az 5ben vagy a fifa 2007ben de a lényeg maga a játékfeeling szerintme visszaesett a 5höz képest és az idei klassz fifa2007 szintjét nem éri el.Megujrik egy játékos azt mintha előrébbugrana 20 métert
...mega cseklezések milyenk???jujjj de rossz.És ami szerintmw a legrosszabb ami már az 5ben jó volt és klasszé/jobbá tette mint aza kkori 2006os fifát hoyg a labda angyonb realisztikus volt, most meg lő rosiczky koller, azt mintha egy szinóron húznák végig a lasztit a sarokba oylna egyenesen száll, meg az íveléis ugy látod mintha 2x túlszállna emberünkön, és egyszer cska hooppp valami láthattalan erő lefékezi..........Jujjj de elszurtáka fizikáját, kár érte
...tavaly nagyon teteszett az akkori ütötte is a fifát de a mostanival szvsz nem veheti fela versenyt,a nézőközönség olyna mint egy papírfal feelngről nem is beszélve. -
cettlee
őstag
hali nekema fifa is teccik. ott a leglassabb fokozaton jáccok ugy elég élethü, itt nem lehet lelassitani a game-t?mer alapba elég gyors.. valaki mutathatna vmi kombináciokat a cselekhez meg extra megmozdulásokhoz. pl nem lehet helyezett lövést löni mint a fifába?(amikor belsövel rakja kapura) mü esés vagy valami nincs?
-
Pety
senior tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
szaggat így is nem tudom miért lenne jobb amúgy 1280*1024 mint a 1024*768

Már a telepítésnél is gondok voltak,először valami hibát ír valami asf file vagy mi baja volt,letelepítettem majd fel akkor meg jó lett(máramilyen jónak ez nevezhető)
Vagy lehet az a baja hogy fent a PES4,PES5,Pes6???
Nem értem.....
Elfogyott a magyar kézikönyv is mert 4-nél meg 5-nél még lefordították most csak angol van??????

-
Pety
senior tag
nekem nagyon szaggat1024*768 alatt kevés a gépem ehhez????
a pes5 semmi baja nem volt ahogy elnézem a grafikát nem sokat erősödött,na de a mozgások azok nagyon ott vannak!!4
Hala PES!!!! -
bagyulajuve
addikt
valszeg hamarosan nekem is meg lesz és tolom egy kicsit, a FIFA07 tetszett, de cak a magyar komm miatt, anúgy hozza a ratyi formát, kb 2 napig játszottam vele
inkáb fm-et játszok, de most hogy van pes6 így meg van az új szabadidőelcsesző programom
-
Patrick
addikt
Hmm, ez elég érdekes...én láttam grafót róla és úgy néz ki, mint a fifáé kb-ra. Még is csak csinosabb, mint a mostani...bár az tény hogy xbox360-ra sokkal többet is ki lehetett volna a grafikából. Max ennyi a hátulütője...a többivel meg sztem nincs gond...PES6 a legjobb

''Hello.Hát nekem megvan Xbox360-ra a Pro és sajnos nagyon rosszra sikerült,persze ez az én véleményem.Még a PC-s verzió nincs meg,de nagyon remélem,hogy nem ilyen,mert akkor idén a FIFA-t kell kihozni győztesnek.Annyit mondanék,hogy akinek van Xbox 360-asa,az semmikép ne vegye meg a PES-t rá.''
...itt azért leírhatta volna az illető, hogy miért nem tetszik neki...
Mer ez gyér. 
[Szerkesztve] -
Breki
veterán
''amennyit én láttam az X360 változatból, az is a PS2-es engine, csak nagyobb felbontásban, szóval nem sokkal szebb, mint egy lodmixerrel, nagyfelbontású textúrákkal feldobott PC-s változat''
-
Breki
veterán
Én értem mit akarsz mondani, csak elég pontatlanok az információid
Winning Eleven fog januárban érkezni mint már mondtam
ja és ugye a mostani kijött pedig kijött XBOX360-ra is
pár vélemény:
''Hello.Hát nekem megvan Xbox360-ra a Pro és sajnos nagyon rosszra sikerült,persze ez az én véleményem.Még a PC-s verzió nincs meg,de nagyon remélem,hogy nem ilyen,mert akkor idén a FIFA-t kell kihozni győztesnek.Annyit mondanék,hogy akinek van Xbox 360-asa,az semmikép ne vegye meg a PES-t rá.''
''Azt azért nem mondanám hogy a fifa jobb,mert az messze nem igaz.De a gép képességeihez képest nagyon gyenge lett.A multi rész borzasztóan ''fapados'' ,szerintem a grafika se valami hú de nagy (bár van akinek tetszik).
Ebből 360-on sokkal többet ki lehetett volna hozni... '' -
White
tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Ebben egyet értünk, hogy jó lett az idei FIFA (az előzőhöz képest), de a PES6-ot kipróbálva azt hiszem nem fogok visszatérni rá.

A magyar kommentárt pedig nem kellene erőltetni, legalább is nem ebben a formában. Elég sokszor teljesen mást mondanak, mint ami történik, sőt még egymásnak is ellent mondanak, ami 2-3 meccs után már idegesítő (számomra). Ha a jövőben összehangolják a szöveget a játékkal, akkor talán jó lesz.
-
dragonfx
veterán
Elég jó lett az idei fifa tetszik kíváncsi vok eza gém mit nyújt hamarosna remélhetőleg még ma megtudom

Bizakodjunk ehhez is lesz magyar szinkron
-
kneedeep
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hogyan lehet beállítani a kameranézetet, hogy távolról lássam a pályát??? akármit állítok, kb 15*25méternél nem látok többet a pályából, pedig még WS-be is nézem

-
Djuree
félisten
jobb ez mint a fifa07?

-
Patrick
addikt
Én régen fifás voltam, az uccsó fifa ami tetszett és sokat nyomtam vele a 2003 volt. Aztán hallottam apesről és azóta csak pes

Hehe, a pes6-ban eddig azt tetszett a legjobban, hogy amikor gólhelyzetben voltam a csatárom TREZEGUET
Túlszaladt picikét, átugrotta a kapust majd bele a hálóba
Hozzáteszem, nem bugolt bele, nem ment át rajta, hanem ahogy igaziból a pályán beledugta a kezét és mivel nem sikerült gólt szereznie, így kifeszítette a hálót, hát nagyon nagy volt

-
Pety
senior tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát ez van nem örülök neki.Erre csak annyit szokták mondani jó cégérnek nem kell reklám

Kipróbáltam már egy ismerősnél aki mindíg is fifázott(én meg csak peseztem már anno az 1-gyel is)5-6 meccs után megvertem 4-5 góllal
azt hiszem ez fordítva nem menne....
Lehet szebb a grafikája,meg magyar kommentár de ez csak körítés.Szerintem nem ettől jó vagy rossz egy játék hanem a realisztika miatt,amiben fényévekkel jobb ugyebár a Pes.
Nem vagyok olyan aki ész nélkül beszél dolgokról miközben halvány dunsztja sincs róla,ezért csak saját tapasztalatból mondom az egy gáz az a játék
-
Pety
senior tag
Ez siralmas nem lehet kapni sehol,mindenhol ez a ratyi fifa.Leghamarabb hétfőn lesz

-
L|zsidoboz
őstag
Van esetleg vki, aki securom 7-tel csinálta meg a játékot?

-
Patrick
addikt
AAAAA, gyerekek, ez durva

Olyan élethű az egész bakter
Ahogy a csávó ellövi a labdát, ahogy rákészül, ahogy passzol és beível, hihetetlen jól meg van csinálva!

Hehe, sajnos nekem picit akad, de nem izgat
Ami nem tetszik az a labda hangja, olyan tompa lett
És a pálya, a zöld gyep sem az igazi, de ha jól tudom január körül jön az xboxos grafóval a pes6, nah majd azt fogom megvenni 
-
Pety
senior tag
Ma kaptam egy sms-t egy barátomtól Angliában van és ma megvette a játékot,iszonyat jó azt írta sokkal-sokkal jobb mint a pes5!!!(ami szerintem egy nagyon jó game)Lehet már itthon kapni?Van már valakinek?
[Szerkesztve] -
Patrick
addikt
Igen-Igen, tegnap kijött nforce-ra is.

-
zolynet
veterán
mire hazaérek tudok pes6-olni

-
Breki
veterán
kijött a játék
-
tibibatsi
csendes tag
Erre beruházok az tuti, aztán mindenkit megruházok neten!!

-
Patrick
addikt
Már csak 5 nap

-
zolynet
veterán
úgy láttam ps2-es vezió már ''fenn van''

-
Pety
senior tag
Mikor jön már ez a game?
lassan szétverem mind a két gamepadot......
Haha lassan meglesz a 700 meccs a neten....
Sztem a pes6-tal is ez lesz,''már megint focizol?'' kivannak tőle itthon.....
-
zolynet
veterán
nem is érdekel a demo, jöjjön csak a teljes gém, pes5 iso már rongyokban

-
Patrick
addikt
Igazából már csk 27-28 nap mire megjelenik, azt meg csak kibírjuk...
Nem idevág de kipróbáltam a fifa 07-et...háát...
Igazából mit mondjak? Az, hogy a játékosokat nem lehet felismerni, csak poszt alapján... 
Áhh, no comment, PES RULEZ!
Jah, bár az irányítás jobb lett, meg a labda és hálófizika...de az kb PES3 alapszintnek felelne meg...majdnem
[Szerkesztve] -
Garfield@
csendes tag
Ezt a játékot is alig várom a PES 5
tel nagyon sokat játszottam remélem ez is olyan jó lessz vagy hasonló 
-
Henker2
addikt
Hát elég gáz hogy nem lesz demo, bár már a hírmorzsákból tudja minden PES rajongó, hogy óriási változások nem lesznek a PES6 grafikájában, inkább irányításbeli és technikai megoldások finomulnak inkább...
-
S_E_R_I
aktív tag
Nem lesz PES6 PC Demo?
Október 5-én megjelenik a PS2 Official Magazine, benne a PES6 demojának PS2-es változatával. Más információk szerint viszont PC-s demo nem lesz, mert október 27-én itt a teljes...
A KONAMI Egyesült Királyságbeli kirendeltségéhez címzett kérdésre a következő válasz érkezett:
''PC-re nem lesz PES6 demo, mert a teljes játék már Október 27-én megjelenik.''
Hogy most ebből mi lesz, azt senki sem tudja. Azért arra kevés az esély, hogy nem kapunk egy szimpla demot sem. Sajnos erről sosem voltak, most sincsenek, és nagyon úgy néz ki, hogy most sem lesznek hivatalos hírek. Általában a játék megjelenése előtt 1-2 héttel szokták kidobni a demot, ha most is kiadják, akkor erről persze beszámolunk.
PS2-re viszint úgy néz ki, hogy igen, erről itt egy képecske.
Szerintem egy Demo sose tudja azt megmutatni, hogy milyen is lesz majd a játék, lásd a Fifa 07 Demoját, hát no comment... egy szar volt, inkább megvárjuk az egésszet.
-
S_E_R_I
aktív tag
Gondolom az érdekeltek olvassák a PES HUNGARY-t.(de azért beirom)
Pro Evolution Soccer 6, avagy Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007? Készülőben a KONAMI PES/WE sorozatának újabb része, erről olvashattok, ill. nézhettek meg jó pár képet.
A Konami jelen volt az idei E3 rendezvényen Los Angeles-ben, hogy bemutassa focis játékának legújabb gyöngyszemét, a Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007-t. A név új, végre egyesítik a Winning Eleven és a Pro Evolution sorozatot, várhatóan. Bár egyes hírek szerint, ez csak az amerikai verzió neve, Európában továbbra is Pro Evolution Soccer 6 néven fog megjelenni. Ja igen, megjelenés, most úgy néz ki, ez az előzetes hírekkel ellentétben tolódik 2007 januárjára. A játék megjelenik Next-Gen konzolra is (Xbox360) valamint PS2-re, PSP-re és PC-re is.
A sorozat új részében sokkal gyorsabb lesz a játékmenet, az irányítás pedig még kifinomultabb. Nagyban fejlesztik a játékban a mesterséges intelligenciát. A játékosok labda nélküli helyeszkedésére gondolnak itt első sorban, akik nem mindig a labda köré csoportosulnak, hanem például támadásoknál befutnak az üres területekbe, így könnyebb lesz őket megtalálni egy okos passzal. Persze a védők helyezkedésén is módosítottak, így még realisztikusabb lesz az egész játék. A lövéseken is várható változtatás, kicsit finomítanak rajta, az biztos, hogy sokkal több kapás lövéssel lehet majd számolni, ami azért nem rossz.
Az új játékmódokkal még élvezetesebb lehet majd a játék. Gondolok itt az International Challange módra, ahol a játékosoknak négy kontinens csapataival kell megküzdeniük a végső győzelem érdekében. A Random Selection Match módban pedig véletlenszerű módon választott játékosok által alkotott csapatokkal játszhatunk. Ez sem rossz móka. A már ismert Master Liga tovább gazdagodik új beállításokkal, és még tovább játszható, mint valaha.
Sikerült szerezni új liszenszeket a következő csapatokhoz: Argentina, Olaszország, Hollandia, Spanyolország és Svédország. Ezen kívül pár klub csapathoz is. Új ligák nem lesznek.
A Félkövér, dölt betűs rész az ami a Fifa-ból évek óta hiányzik
-
Henker2
addikt
Valaki segítsen, please! A lényeg: az én PES5-öm NEM EREDETI! A problémám: a játék a kitserver 5.0.0-ás verziójával tökéletesen megy! De milyest bármelyik újabb kitservert felrakom, természetesen az új mezek, labdák, arcok, miatt akarom, egyszerűen kiírja a progi még el sem indul, hogy a ''program szabálytalan műveletet hajtott végre!'' Namost! Azt sikerült kiderítenem, hogy a kload.dll okazza a hibát!
Valaki tapasztalt már ilyet??? És ha igen, sikerült megoldani a problémát???
Kérlek segítsetek! -
S_E_R_I
aktív tag
Hát egy kicsit elsüllyedt a Topic.
(az igasság nagyon nem volt időm, ez meg az volt, de msot ''visszatértem'')
Itt egy kis izelitő a gameből, ha valaki látta már akkor ügyes volt, aki nem az meg töltse lefele.
[link] -
S_E_R_I
aktív tag
Adriano nyilatkozta-mondta: Nagyon örülök a Konami felkérésének. Senki előtt nem titok, hogy a videójátékok a futballisták egyik kedvenc időtöltése az edzőtáborban, amikor pihenő van. A PES-sorozat különböző tagjaival mi is sokszor órákat játszunk.'' - nyilatkozta a brazilok sztárja. Ezzel a szerződéssel biztossá vált, hogy a hatodik Pro Evolution Soccer dobozán a 24 éves labdarúgó fog ránk visszamosolyogni. Ok én meg rá

-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem igen sokan benéztek, ide akár érdekelte akár, azt hogy ez a hülye milyen topicot csinált.
Szal szeritem aki járt itt az tudja, hogy van és ha van valami kérdése vagy akármi az ir. De már várom a Demót... 
-
Patrick
addikt
Én már nagyon várom. A demo sztem olyan szeptember körül jön ki...és oktróber végén meg a game...asszem.
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Esetleg, ha nemsoká kapnánk demót akkor talán megint feléledne a Topic, de mikor kijön szetem akkor lesz forgalom.
-
Sirandrish
legenda
Hát eléggé lecsusztunk..igy nem leszünk kiemelt téma

-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok akkor megprobálom mindig szinsebbeé tenni ezt a topicot.
Hogy majd egyszer valamikor... kiemelt téma legyen. 
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Focirol kellene több hír? Vagy a különbözö topicocban játékhirek? Avagy ehez hasonló érdekességek?
-
S_E_R_I
aktív tag
A Konami exkluzív szerződésének értelmében a Pro Evolution Soccer következő részénének dobozán az Inter brazil sztárcsatára, Adriano díszeleg majd. A Milánóban futballozó játékos a nálunk is megjelenő PES verziók dobozára kerül majd rá, ahogyan az már szokássá vált, hogy mindig egy népszerű futballista kerül a fedlapra
-Egy kis érdekesség.
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tényleg, kiprobáltad már a PES 5-öt?
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát szerintem, ez nem teljesen a játékból kivett kép. Hogy mért... Mert ehez hasonló videót láttam és ugyan ez volt a helyzet, szal szetem onnan van kivéve. Ha egy kis térlátással rendelkezik az ember vagy ''átlátással'' akkor el lehet képzelni milyne lehet PC-s verzióban. Én nem látom rosznak
De akkor lesz biztos ha kázzel fogható eredményem lesz. 
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az Xbox elhiheted.

-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
hát... Kétségtelen, hogy grafban jobb mint a PES 5, de ezek PS képek szal az megint más mint a PC-s. Szerintem is lesz azért gépigénye, de nem lesz vészes.

-
sosperecek18
őstag
Ezek szerint bekapcsolható lesz a Tom Raiderhez hasonlóan egy Next Gen amely által, sokkal szebb lesz a game, persze lehet hogy ez csak szemfényvesztés, bár nem hiszem!
HA mégis akkor jó kis gép kellesz ahhoz hogy betudjuk majd kapcsolni!
[link] -
S_E_R_I
aktív tag
Ebböl a 3 képből akkora óriási nagy változás nincs, sőt meg merem kockáztani semmi.

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
![[kép] [kép]](http://tinypic.com/k13uzd.jpg)
![[kép] [kép]](http://tinypic.com/k0t3x1.jpg)
-
Patrick
addikt
Jó lesz ez. Nekem anno a 04-05-ben az tetszett, hogy sok játékost fel lehetett ismerni, pl a mozgásáról, vagy simán az arcáról, stb...a fifa-ban...no comment...
Jó a híresebbek ott is észrevehetők, de ott 22 bábú tök egyforma alkatilag nem? Mindegyik olyankis tömzsi azt szevasz. 
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ez konkrétan a Liveware
pes5-ből is tudok ugyanillyeneket mutatni -
Patrick
addikt
Szasztok, végre megtaláltam eme topicot. Én is várom a PES 6-ot...én is nagy fifás voltam...khm, VOLTAM

A Videót viszont már láttam, amit belinkelt valamelyikőtök és előtte a képeket is...sajnos van negy rossz hírem...az a két kép nem ingame kép, hanem a PES6-nak a bemutatása vagy intro félesége, ha megnézitek a videót, ott van egy meccsről és a cselekről videórészlet...picit hasonlít az előző részek grafikájához, csak finomítottak rajta...
Persze jó lenne ha tévednék...
-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ajánlom, hogy probáld ki. Figy elöször érdsd meg ezt a játékot és aztán kezdj játszani. Gondlok menü; beállítás stb... És inkább tranigben vidd, hogy tud mi hogyan van. Aztán elkezdheted nyomatni a játékot, részletesebben. Hidd el a játékélményben nem fogsz csalódni. Bár graf, nem a legjobb, de türhető. Ha láttad miylen lesz a PES 6, akkor graf óriásit ugrott. Sok sikert a továbbiakban, a PES 5-ben.

-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt hiszed én nem. Alig várom, hogy megjöjön. Addig végleg kiakasztonm a PES 5-öt, és várom a PES 6 eljövetelét.
-
S_E_R_I
aktív tag
A sorozat új részében sokkal gyorsabb lesz a játékmenet, az irányítás pedig még kifinomultabb. Nagyban fejlesztik a játékban a mesterséges intelligenciát. A játékosok labda nélküli helyeszkedésére gondolnak itt első sorban, akik nem mindig a labda köré csoportosulnak, hanem például támadásoknál befutnak az üres területekbe, így könnyebb lesz őket megtalálni egy okos passzal. Persze a védők helyezkedésén is módosítottak, így még realisztikusabb lesz az egész játék. A lövéseken is várható változtatás, kicsit finomítanak rajta, az biztos, hogy sokkal több kapás lövéssel lehet majd számolni, ami azért nem rossz.

-
S_E_R_I
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha végigolvastad a hozzászólásokat akkot rájöttél volna, hogy ez csak 2006 Óktoberében jön ki. Szal ddig nyugottan porbáld ki a PES 5-öt, erre még egy kis időt várhatsz.

-
Sirandrish
legenda
nah ezt megvárom..ki akartam próbálni az 5öt de ha már ez jön akkor inkább ezt

-
Scream007
őstag
a 2005ös is verte a fifát nálam, remélem idén is így lesz nemkevés meccset lenyomtam vele, csak uncsi már mikor mindneki 5 gólt kap
-
S_E_R_I
aktív tag
Az EA évekkel ezelőtt egyeduralkodónak számított a sportjátékok területén. FIFA, NHL, NBA sorozatok majd sorra jöttek az új sportjátékok, mint például NFL vagy éppen a golfjátékok. Azonban pár éve az a jellemező az EA játékaira, hogy komolyabb újítást nem tudnak felmutatni. A grafikát kicst felturbózzák, kicsit csiszolnak az írányításon, de igazán áttörő újítás egyik sorozat sem tudott felmutatni. Mindez természetesen a monopolhelyzetnek volt köszönhető.
Aztán jött egy új csapat a Konami Computer Entertainment Tokyo, Inc., mely Shingo 'Seabass' Takatsuka vezetésével valami újat tudott alkotni. A játék neve: Pro Evolution Soccer, mely nem csak a csodálatos grafikájával tűnt ki, hanem az írányíthatóságával és az életszerűségével is. A sorozat most már a ''negyedik résznél jár'', melyet a mai nap folyamán a Konami of Europe csapata jelentett be. Az új passzolási rendszer mellett új engine-t is kap a játék, melynek köszönhetően szemetgyönyörködtető élményben lesz részünk. Végre a bírót is a pályán találjuk, akik gátlástalanul osztogatják majd a sárga vagy a piros lapokat. ''Megjelenés ez év végén PC-re, PS2-re és XBox-ra''.
Ez így van.
(''az idézőjelben lévő adat nem mostani, de érdekes'')
[Szerkesztve] -
Lionhe4rt
tag
Én azt hallottam hogy 2007 elején jelenik majd meg a Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 6
mert ugyebár egyesíteni akarják a két játékot.
http://peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=244
[Szerkesztve] -
S_E_R_I
aktív tag
Egy 6 és fél perces videóval kedveskedtek nekünk: [link]
-
S_E_R_I
aktív tag
Ujabb hír a magyar football kedvelőknek: A Konami legnagyobb megelégedésünkre úgy döntött, hogy érdemes odafigyelni a magyarországi élvonalbeli futballra. A csapat amellett határozott, hogy az idén megjelenő Pro Evolution Soccer 6-ban helyet kap majd egy újabb bajnokság is, méghozzá a magyar.
Ennek értelmében, ahogyan a Premier League, úgy az NB-1 is jelen lesz a szimulátorban. Természetesen az első osztály összes együttese szerepel majd a játékban, így a bajnoki címvédő Loki, a másik két fő bajnoki esélyes Újpest és Fehérvár, valamint az idén gyengélkedő Ferencváros is. Megszokott módon azonban nem eredeti nevükön, hanem kitalált álnévvel kapnak majd helyet a klubok. A DVSC például „Reds”, az Újpest „Purple Devils”, míg a Fradi „Green Eagles” néven kerül majd be a Pro Evolution Soccer 6-ba. Az is jó hír. Grat fiuk (Konami).
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Azért arra nem vennék mérget, hogz ez lesz a világ legjobb focis játéka
FIFA 06 RTFWC: [link] -
S_E_R_I
aktív tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
Ja ezzel én is így vagyok, graf nagyon sokat javúlt. Szal ha így marad akkor ez a játék verhetetlen lesz. Játékélmény szetem csak jobb lehet, szal az EA felkötheti a gatyát.

-
S_E_R_I
aktív tag
Következő infókra leltem: A játék várhatóan 2006 Octóberében jelenik meg a követkető platfromra: PS2, PC, XBox, PSP.
-
S_E_R_I
aktív tag
A PES sorozat következő része 2006 ősze körül látja meg a napvilágot. Már a PES5 is sokkal jobb volt, mint az aktuális FIFA. Ha nagyon nem hibáznak ez lesz a világ legjobb focis játéka!! Itt van 2 kép: [link]; [link].
A PES 6 ujabb ujításoknak a helytertója. (ez angol, de nem kell nagy angoltudás hozzá, de ha nem megy, majd ha lesz időm leülök és lefordítom)
International Challenge mode, allowing you to take any side through all the qualifications for a World Cup.
- Passing, shooting and through balls all become 'simpler' allowing more fluid gameplay.
- Referee's are less likely to give free-kicks for niggly fouls.
- Quick free-kicks can be performed using R1+L1.
- New ''Random Selection'' match mode.
- More responsive manual player switching.
- Players making off-the ball runs and indentifying where they want the ball playing by pointing.
- Defenders will jockey for position and strikers will work to turn their opponent as they receive the ball.
Azt kívánom a fejlesztőknek igyekezenek még jobb, és mégszebbé tenni a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyébként van pár lehetőség még másikat létrehozni,lehet ha több van ki tudod törölni,de ezt még én sem próbáltam
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
. Kissé idegesítő.

de mire rájöttem se volt semmi

![[kép] [kép]](http://tinypic.com/jaw47s.jpg)
![[kép] [kép]](http://i3.tinypic.com/11hqfl4.jpg)