Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juve
aktív tag
Egyszerűen elegem van ebből a gémből......egy pár napig.
Én állítom, hogy a PES 5-nél nem voltam soha olyan ideges mint most.....pedig a PES 5-nél váltottam épp fifáról pes-re...és lett volna min bosszankodnom, de megtanultam ezt a játékot is kezelni normálisan és főleg élvezhetően professional szinten.
Itt meg (PES 6) regular szinten úgy csal ellenem a gép, hogy nem hiszek a szememnek. C.Ronaldot úgy futja le labdával egy akárki senkiházi, hogy öröm nézni. Minden értelmes távoli lövésembe 80%-ban beleblokkolnak....ha kell 5 méterről ér oda a védő 1 másodperc alatt. Abszolút nem realisztikus!!! Ne abból álljon egy nehezebb nehézségi szint, hogy 1 ascoli is simán megver, úgy hogy közben abszolút nem játszok alárendelt szerepet, csak neki minden bemegy....nekem meg nem.
Azt, hogy a passzaim 30% abszolút nem annak megy akinek én szántam, csak azért nem rovom fel a játéknak, mert még bill.el nyomom....bár ettől függetlenül a pes 5-ben minden passzom oda ment ahova akartam....szal nem értem.
Csak hirtelen felindulásból írom le mindezeket
, lehet csak nekem nem jönnek össze a dolgok...de kitartóan gyakorlok tovább...csak legalább fair play lenne a gém részéről is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mini PC
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, lehet csak nekem nem jönnek össze a dolgok...de kitartóan gyakorlok tovább...csak legalább fair play lenne a gém részéről is!