Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Juve

aktív tag

Egyszerűen elegem van ebből a gémből......egy pár napig.
    Én állítom, hogy a PES 5-nél nem voltam soha olyan ideges mint most.....pedig a PES 5-nél váltottam épp fifáról pes-re...és lett volna min bosszankodnom, de megtanultam ezt a játékot is kezelni normálisan és főleg élvezhetően professional szinten.

Itt meg (PES 6) regular szinten úgy csal ellenem a gép, hogy nem hiszek a szememnek. C.Ronaldot úgy futja le labdával egy akárki senkiházi, hogy öröm nézni. Minden értelmes távoli lövésembe 80%-ban beleblokkolnak....ha kell 5 méterről ér oda a védő 1 másodperc alatt. Abszolút nem realisztikus!!! Ne abból álljon egy nehezebb nehézségi szint, hogy 1 ascoli is simán megver, úgy hogy közben abszolút nem játszok alárendelt szerepet, csak neki minden bemegy....nekem meg nem.

Azt, hogy a passzaim 30% abszolút nem annak megy akinek én szántam, csak azért nem rovom fel a játéknak, mert még bill.el nyomom....bár ettől függetlenül a pes 5-ben minden passzom oda ment ahova akartam....szal nem értem.

Csak hirtelen felindulásból írom le mindezeket :), lehet csak nekem nem jönnek össze a dolgok...de kitartóan gyakorlok tovább...csak legalább fair play lenne a gém részéről is!

Új hozzászólás Aktív témák