Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_E_R_I
aktív tag
Nem lesz PES6 PC Demo?
Október 5-én megjelenik a PS2 Official Magazine, benne a PES6 demojának PS2-es változatával. Más információk szerint viszont PC-s demo nem lesz, mert október 27-én itt a teljes...
A KONAMI Egyesült Királyságbeli kirendeltségéhez címzett kérdésre a következő válasz érkezett:
''PC-re nem lesz PES6 demo, mert a teljes játék már Október 27-én megjelenik.''
Hogy most ebből mi lesz, azt senki sem tudja. Azért arra kevés az esély, hogy nem kapunk egy szimpla demot sem. Sajnos erről sosem voltak, most sincsenek, és nagyon úgy néz ki, hogy most sem lesznek hivatalos hírek. Általában a játék megjelenése előtt 1-2 héttel szokták kidobni a demot, ha most is kiadják, akkor erről persze beszámolunk.
PS2-re viszint úgy néz ki, hogy igen, erről itt egy képecske.
Szerintem egy Demo sose tudja azt megmutatni, hogy milyen is lesz majd a játék, lásd a Fifa 07 Demoját, hát no comment... egy szar volt, inkább megvárjuk az egésszet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs