- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlov
csendes tag
válasz
Stephan89 #297 üzenetére
A betekintési szöget összehasonlítottam a tesóm IPS paneles wayteq xtab 70dci-jével. Felülről es balról nézve nincs különbség!:-) Viszont az alulról és jobbról nézve valamennyire elsötétül a kép, de annyira ez sem vészes. Tehát elég csak elforgatni a tabletet és máris tökéletes képet ad! ;-)
-
Orlov
csendes tag
Sziasztok! Kb. 3hete van már meg a tablet, és nagyon meg vagyok vele elégedve, most is ezzel irok :-) Lenne egy olyan kérdésem, h a RAM-ot pontosan mi terheli le? Tehát ha rátöltök néhány filmet játékot, az mennyire terheli, és ha azokat letörlöm, akk a RAM teljesen felszabadul? És ha nekem 1G RAM-om van, akk hogy lehet, h 336 foglalt és 434 szabad? Mert az csak 480.
-
Orlov
csendes tag
Megérkezett!!
És úgy érkezett meg, hogy már előre az Android 4.1 volt feltelepítve rá!
Még nem kapcsoltam be (babonábólelőször teljesen feltöltöm), de a doboz hátulján a tulajdonságok felsorolása azzal van kezdve, h Jelly Bean van rá feltelepítve
-
Orlov
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat!
Szerintem egy héten belül én is beszerzek egy ilyen készüléket! -
Orlov
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, h mennyire gyakori a pixelhiba ennél a tabletnél?
Olvastam, h minimum 5 szubpixelhibának, vagy 1, vagy 2 (nem emklékszem pontosan) teljes értékü pixelhibának kell lennie, hogy garanciálisan javítsák. Mi a különbség e között a két pixelhiba közt?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest