Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Van szabály. Nem kell nulláig lemeríteni és rajtahagyhatod töltőn 10 óráig is, amikor az elektronika úgy érzi megkapta jelzést úgyis lekapcsolja a töltést. Ezt csinálhatod élete végéig, akkor sem fog másképp viselkedni. amivel élettartamot ténylegesen lehetne növelni, az a hőmérséklet csökkentése. De ez tabletnél eléggé kivitelezhetetlen.
-
Chaser
legenda
válasz
bumbalaci55 #638 üzenetére
A li-.ion akkuk pont attól mennek tönkre ha "kisütik" őket. 10 órás töltés pedig felesleges, ahogy feltölt lekapcsol az elektronika.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Ez engem is érdekelne
Oldalukon 1 szerviz van feltüntetve, de az nincs ott hogy bárki menne a cuccért, pláne nem hogy 1 hét sikertelen javítás után cserélik.
Forgalmazó partner is csak 3 van, edigi, laptopszalon, ipon. Amit mondjuk nem egészen értek mért van így.szerk: Hát pöröghetnének, már egy jó ideje kinn van a gép ha nem is itt, addig nem veszem meg amíg nincs 4.1
-
Chaser
legenda
válasz
lehasznalo #548 üzenetére
Sok boltban kapható csak gyorsan elfogy mindig.
-
Chaser
legenda
Ha a postán nem nulázztak volna szellemileg le, valszeg vissza is olvasok, így ez kimaradt
Sztrego: Pro duo kell nekem. Csak megemlítettem hogy a prime hw-ével volt nemrég tabim és sok játékot nem engedett indítani/letölteni. Most várom, hogy edigiben megint legyen, ott akarom megvenni.
Az hogy elsődleges v másodlagos gép szempontjából az kb mind1, csak filmeknek, zenéknek kell. Másolni meg úgyis cardreaderen keresztül fogok, mert tabban lassabb. Ha már itt tartunk, mérte valaki usb-n keresztül mekkora sebességet tud a gép? 10MBps-write kártyát veszek, de gyanítom gépben a felét se tudná. -
Chaser
legenda
És 4.1 van-e már rá, vagy még mindig csak "érkezik"? Láttam hogy OTA és elvileg elérhető már, de vmelyik fórumon azt írták nincs még.
-
Chaser
legenda
Nekem azért nem felesleges az sd, mert nem akarok mindig kilógó kanócot. Kinéztem egy 32GB-os gyors kártyát, jó lesz az
Nem is tervezem sokáig megtartani, de még nem jött ki a 10-es verziója, abban van 3G is, állandóra azt akarom.
Tv-m az passz, samu 42" FHD, kb ennyit tudok róla.Játékok nem hw miatt érdekel, nemrég volt egy Crystal tabom, sok game nem indult el, pl angry birds se, hw-e olyan mint a prime duonak. És hát ez a tabi is kínai csak matricázva.
-
Chaser
legenda
Vennék én is egy ilyen csodát, ami fontos:
HDMI működjön, lehetőleg 1080p jelet is adjon a tv-nek
Amit nem ártana tudnom, biztosan milyen 3G stickeket támogat? Ha van gyártó info az csak egy adat, nem mindig fedi a valóságot.
Modern combat4, most wanted, angry birds-ök mennek? Más nem nagyon lenne rajta.
Jól tudom, usb-ről és hálózatról is tölthető? edigi fórumán van róla minden, nem tudok rajta elmenni.
32 gigás microsd-vel nézte valaki? A gép felismeri az ntfs-t, vagy csak fat-ot, esetleg valami linuxos partíciót? Mennének a kártyára esetenként 8-10 gigás filmek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged