- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Van szabály. Nem kell nulláig lemeríteni és rajtahagyhatod töltőn 10 óráig is, amikor az elektronika úgy érzi megkapta jelzést úgyis lekapcsolja a töltést. Ezt csinálhatod élete végéig, akkor sem fog másképp viselkedni. amivel élettartamot ténylegesen lehetne növelni, az a hőmérséklet csökkentése. De ez tabletnél eléggé kivitelezhetetlen.
-
Chaser
legenda
válasz
bumbalaci55 #638 üzenetére
A li-.ion akkuk pont attól mennek tönkre ha "kisütik" őket. 10 órás töltés pedig felesleges, ahogy feltölt lekapcsol az elektronika.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Ez engem is érdekelne
Oldalukon 1 szerviz van feltüntetve, de az nincs ott hogy bárki menne a cuccért, pláne nem hogy 1 hét sikertelen javítás után cserélik.
Forgalmazó partner is csak 3 van, edigi, laptopszalon, ipon. Amit mondjuk nem egészen értek mért van így.szerk: Hát pöröghetnének, már egy jó ideje kinn van a gép ha nem is itt, addig nem veszem meg amíg nincs 4.1
-
Chaser
legenda
válasz
lehasznalo #548 üzenetére
Sok boltban kapható csak gyorsan elfogy mindig.
-
Chaser
legenda
Ha a postán nem nulázztak volna szellemileg le, valszeg vissza is olvasok, így ez kimaradt
Sztrego: Pro duo kell nekem. Csak megemlítettem hogy a prime hw-ével volt nemrég tabim és sok játékot nem engedett indítani/letölteni. Most várom, hogy edigiben megint legyen, ott akarom megvenni.
Az hogy elsődleges v másodlagos gép szempontjából az kb mind1, csak filmeknek, zenéknek kell. Másolni meg úgyis cardreaderen keresztül fogok, mert tabban lassabb. Ha már itt tartunk, mérte valaki usb-n keresztül mekkora sebességet tud a gép? 10MBps-write kártyát veszek, de gyanítom gépben a felét se tudná. -
Chaser
legenda
És 4.1 van-e már rá, vagy még mindig csak "érkezik"? Láttam hogy OTA és elvileg elérhető már, de vmelyik fórumon azt írták nincs még.
-
Chaser
legenda
Nekem azért nem felesleges az sd, mert nem akarok mindig kilógó kanócot. Kinéztem egy 32GB-os gyors kártyát, jó lesz az
Nem is tervezem sokáig megtartani, de még nem jött ki a 10-es verziója, abban van 3G is, állandóra azt akarom.
Tv-m az passz, samu 42" FHD, kb ennyit tudok róla.Játékok nem hw miatt érdekel, nemrég volt egy Crystal tabom, sok game nem indult el, pl angry birds se, hw-e olyan mint a prime duonak. És hát ez a tabi is kínai csak matricázva.
-
Chaser
legenda
Vennék én is egy ilyen csodát, ami fontos:
HDMI működjön, lehetőleg 1080p jelet is adjon a tv-nek
Amit nem ártana tudnom, biztosan milyen 3G stickeket támogat? Ha van gyártó info az csak egy adat, nem mindig fedi a valóságot.
Modern combat4, most wanted, angry birds-ök mennek? Más nem nagyon lenne rajta.
Jól tudom, usb-ről és hálózatról is tölthető? edigi fórumán van róla minden, nem tudok rajta elmenni.
32 gigás microsd-vel nézte valaki? A gép felismeri az ntfs-t, vagy csak fat-ot, esetleg valami linuxos partíciót? Mennének a kártyára esetenként 8-10 gigás filmek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged