- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Apple asztali gépek
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
ez felesleges kérdés, mindenképpen jobban jössz ki a tab2-vel. Van benne GPS, 50%-al tovább bírja az akkuja és van benne fényérzékelő, így magától a környezethez állítja a képernyő fényerőt.
Az már csak hab a tortán, hogy a prime és pro duo fényképezője semmire se jó, a samsungban meg csak-csak használható
-
XeeN
senior tag
A Prime Duo-t nem próbáltam más böngészővel, de a gyári rendkívül lassú, darabos volt. A tab 2 pillanatok alatt betölti az oldalakat, a nagyítás gördülékeny, a scrollozás folyamatos. A Prime-on, szaggatva görgeti az oldalakat, a zoom akad, lassú. Amint ismét a kezeim közé kerül a duo, azonnal felrakok rá egy Operát, v valami hasonlót. (Elnézést a hanyagságomért, de az összehasonlítást szilveszter este ejtettem meg, és egy idő után áthelyeződtek a prioritások...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest