Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Indulhat a hardverparti!
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #214 üzenetére
Ahh ez lesz az. Köszönöm szépen! Tudtam én, hogy ennyire nem lehet buta a Powerpoint, hanem inkább én.
Úgy viselkedik ahogy szeretném, viszont mozgatni nem a pontokkal tudom, hanem az egész alakzat méretének az állításával mozog.
Megcsináltam az összes pontot sikerült is belőnöm az egyenes kötődésű csomópontot, de amikor kilépek belőle, akkor egy alakzatként kezeli az egészet. Tehát nem tudom a pontokat arrébb vinni.
De igazából nekem már ez is félsiker hogy az alakzat méretével tudom állítani és nem esik szét a két egyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest