Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
Adott egy mappa amiben több kis film van, 13 db mkv. Hogy tudom rávenni a popit arra, h folyamatosan lejátsza ezeket?
-
djpundro2
tag
Akkor okes minden es nagyon megbaratkoztam eddig a szappantarto VTEN NEL
agyon tetszik mobilrol es tablettrol is a kezeles .Lenyegeben allandoan kapcsolatban van st by ban az internettel ,mivel mobillal be is birom kapcsolni .
Azt hittem csak kodi jöhet nekem szamitasba ,de ahogy latom eddig nekem megfelelö ,igy hogy a coverkezeles a pc en is megtanultam .Legalabb nem kell attol tartani hogy most jo vagy nem jo a kepminöseg .aVTENN nel biztos jo. -
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
A VTEN tulajokat kérdezném, hogy az alábbi idézet még helytálló, vagy javították már?
A korábbi Popcorn Hour modellekhez képest a VTEN már nem játszik le DVD-ket menüvel együtt, mivel a Sigma Designs ehhez az új processzorhoz már nem biztosítja a szükséges programkódokat, amely a DVD-hez kellene. Ettől függetlenül lejátszható DVD ISO fájl, DVD mappa, vagy USB-s optikai meghajtóba helyezett DVD-lemez is, bár ilyenkor csak az első cím (TITLE) érhető el, és nincs menü (2015. április állapot).
-
djpundro2
tag
Es mindegy hogy fix ip vel vagy auto ip vel alitom be ?nalatok hogy van ?
Es ha kikapcsolod hatul akkor is ha bekapcsolod bemegy az internetbe sajat maga ? -
djpundro2
tag
Ugye masnal is mindeg bekapcsolasnal ujbol kell csatlakoztatni a VTEN t az internethez?
Nalam ha bekapcsolom nem magatol kapcsolodik ,iszonyuan idegesit !Probaltam ugyanazt az ip et hogy kapja a reutertol ,de akkor sem ,csak ha kihuzom es bedugom ujbol a lan kabelt .akkor kapcsolodik automatikussan ,tehat felkell alnom minden alkalommal ha bekapcsolom . -
Galahed
senior tag
-
Palika71
őstag
A jukebox-ot közben megoldottam. Maradt a torrent probléma.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Üzembe helyeztem egy használt A-400-at. Külső HDD-t kötöttem rá háttértárolónak.
A hálózathoz wifin csatlakozik.
Szeretnék rá torrent klienst telepíteni, és szeretném rátenni (?), használni a jukebox funkcióját.
Optimista módon azt hittem, hogy belépek az App Store-ba, és letöltöm az alkalmazásokat. Na de ott semmi ilyet nem találtam.
Nagyon örülnék, ha valaki venné a fáradságot, és kiképezne ezekből a dolgokból.
KÖSZI!(A Beállítások, Karbantartásnál találta egy olyan részt, ami feltelepítene különböző szerver programokat, és torrent klienset is, de az le akarja előbb formázni a külső HDD-met.
Így gondolom, hogy nem ott kell.)
-
djpundro2
tag
válasz
Mezga Aladár #330 üzenetére
meglett köszi .de en ezt a NMJ tollboxot nem valami egyszerünek talalom ,vagy is elsem tudom vele kezdeni .
Van valami leiras valahol ?bar nemet vagy magyar nyelven? -
-
c4
őstag
válasz
djpundro2 #326 üzenetére
Azt nem tudom, hogy te mit látsz vagy érzékelsz, de a bt.709-es színtérkimeneted a teljes RGB színvisszaadást támogatja. Az UHD-hez a rec 2020 is elérhető lesz. Itt a leírás hozzá.
Az nmj toolboxot passzolom.
-
Galahed
senior tag
válasz
Mezga Aladár #318 üzenetére
Ha 4K akkor Vten, mert az A-4xx tudomásom szerint nem játszik le 4K-t...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #318 üzenetére
Úgy már kicsit közelebb lehetsz a valósághoz, de egy kijelző kalibrálás sem árt előtte, mert ugye ez is kihat a látványra.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Mezga Aladár #316 üzenetére
Maradjunk annyiban marketing, mert lehet bűvészkedni a kép javító algoritmusokkal, de az nem lesz az eredeti.
Ahoz hogy tudjuk milyen volt az eredeti kép amit a filmes cég kitalált azt nem egyszerű megtudni, és a képpel minden bűvészkedés szerintem a marketing része. -
Galahed
senior tag
válasz
Mezga Aladár #313 üzenetére
Pl a popcornhour.hu de az meg ugye lehet propaganda is. Azt állítja, hogy egy hajszálnyival jobb a Vten.
-
Mezga Aladár
veterán
Vten vs a4x0, hasonlította össze valaki kép/hang minőségre?
-
allein
addikt
Szevasztok. Eladó sorba került az A-410-es Popcorn, ha valakit érdekel írjon rám.
-
djpundro2
tag
Lehet nem ide tartozik de biztossan hasznaltok ilyent is hogy Soundbar.
eladom mert nagy komplett ra tertem at,ha valakit erdekelne irjon .soundbar-sony-ht-ct780
[link] -
g@bo
nagyúr
én az a400 nál nem éreztem hogy dualcore lett volna a cucc, sőt azt sem, hogy mitől volt egy a400 80k és egy a410 100e huf.
eladtam az a400-at a francba és vettem gombokért / negyedár/ egy wdtv live streaming lejátszót.
mondjuk lehet a vtenre ráállok, ha nem 66k lesz újonnan hanem max 40, többet miért érne?
/jó lenne 3d és x265 lejátszás/ -
Galahed
senior tag
Tulajdonképpen a Sigma chipkészlet gyártója tehet róla (Sigma SDK hiányos és nem bocsájtja a Popcorn-Syabas rendelkezésére), hogy a Syabas nem tud időben normális FW-t kiadni., egyszerüen képtelenség enélkül jót összehozni.
Nemigazán találtam bug-ot, talán egyszer fagyott le (és nem is film közben). Mondjuk nálam annyi a dolga, hogy letöltött filmeket , sorozatokat (napi 1-2 db-ot HD- ben) megnézzem. Ezenkivül az NMJ -t tartom rajta karban, azt is szgépről a toolbox segítségével. (iMAC-paralel- NMJToolbox v2)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest