Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Az A410-et rá lehet venni, hogy játsza le az e-ac3 hangot?
KöszönömMindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Lecseréltem az A400-at egy A410-re. Évek óta Torrentezéssel kerültek filmek az A400-ra, lassú volt, de teljesen megfelelt.
Viszont a 410esnél hiába próbálom elérni böngészőből a felületet, nem jelenik meg semmi. Mit kell ezen beállítani? Köszi a segítséget előre is!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Mezga Aladár #1267 üzenetére
Megköszönöm!
Mert van egy 400-asom is. Háth kell még.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Mezga Aladár #1252 üzenetére
Próbáltam megkeresni az oldalon a 410-es szoftverét, de a file már nem tölthető le. Aztán megnéztem a linkelt 400-asét, de már az sem tölthető le. Vagy csak bénázok?
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Tegnap belefutottam egy olyanba az A-400-amon, hogy miután a filmet STOP gombbal megállítom, majd újra megnyomom a PLAY-t, onnan folytatja a filmet, ahol kikapcsoltam. Na de újra akartam kezdeni! Kénytelen voltam a tárcsát nyomogatva, percenként visszaléptetni a filmet.
Mit kellett volna nyomnom?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Lacielvtárs #474 üzenetére
Szia!
Nagyon kicsi arra az esélyed, hogy itt valaki tapasztalatból megmondja az igazat.
Nekem az a tapasztalatom, hogy USB-ről bármit lejátszik, szóval bátran.
Ha mégsem, akkor meg vissza küldöd.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Nekem a gép egy pince szobából csatlakozik az egy szinttel feljebbi routerhez. Ritkán van úgy, hogy több filmet is húzok egyszerre, általában egyet szoktam, a többit meg osztom vissza (már ha kell valakinek éppen).
Kb. 2-3 óra alatt letöltök egy REMUX-t, ami tekintettel a nem túl acélos előfizetett sávszélességemhez, kielégítő.
Biztosan jobb egy NAS és több mindenre jó. De az mivel tudna nekem többet nyújtani, ha csak erre használnám?
(pár éve még órákig töltöttem egy 1GB-s avi-t )[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
-
Palika71
őstag
Ha esetleg valaki közületek használja torrentezésre a Popcornját (A400-410-VTEN), akkor az légyszi írjon nekem egy privátot, ha van egy kis ideje velem foglalkozni, mert eléggé megakadtam. Köszi!
-
Palika71
őstag
válasz donceleger8 #404 üzenetére
Kérd el a tulajtól a popis account-ját, úgy nem hibázhatsz!
-
Palika71
őstag
válasz zsolt501 #373 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Nálam a net wifi-n tud max 40-50 mbit-et. Kábeles összekötéssel max. 60. De ahhoz, hogy kábellel összekössem, át kellene fúrni a födémet, és el kellene pakolni a faltól egy több száz kilós nappali bútort (a pincében mozizok).
Az a baj, hogy 5 mbit/s -al tölt lefele a popi wifin (23 peer -el), miközben ugyanott a laptop tudja az 50-et (szintén 23 peer -el). Ezt a különbséget nem értem, hogy miből fakad.Blaise: Remélem nem terjed el mostanában. Bár, BD iso -kat nem érinti.
[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
Sziasztok, egy kis segítség kellene.
Az A400 wifin kapcsolódik a hálózathoz.
Beledugott SD kártyára települt fel az MNT csomag.
Beállítottam a médiák tárhelyének a rácsatlakoztatott külső HDD-t.
Beállítottam a laptopomon a Transmission GUI-t, és a torrent letöltés meg is indul az A400-on.1. Ilyenkor vajon a külső HDD-re megy a letöltés? (vagy azt valahogy még be kellene állítani?)
2. Nagyon lassú a letöltés. Ha a HDD-t a laptopra rakom ugyanott, akkor azon kb. 5x gyorsabb. Ez normális?
3. Letöltés, és visszaosztás akkor is működik, ha az A400 standby állapotban van?
[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
válasz Mezga Aladár #366 üzenetére
Elolvastam a tesztet róluk a honlapon.
A legjobb:
"Mivel az A-410-zel ellentétben a VTEN nem tartalmaz minőségi DAC-ot, így az analóg hangkimenet átlagos hangot produkál."Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Mezga Aladár #364 üzenetére
Majd én megmondom a frankót.
Ha kell 4k = VTEN
Ha kell beépített HDD = A410 (inkább A400, mert lényegesen jobb áron van)
Ha kell beépített DAC = A 410 (inkább A400, mert lényegesen jobb áron van)A vetített képben (olvasataim szerint) nincs látható különbség.
Na meg az A4x0 -nak világít a távkapcsolója.Uff, én beszéltem!
-
Palika71
őstag
A jukebox-ot közben megoldottam. Maradt a torrent probléma.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Üzembe helyeztem egy használt A-400-at. Külső HDD-t kötöttem rá háttértárolónak.
A hálózathoz wifin csatlakozik.
Szeretnék rá torrent klienst telepíteni, és szeretném rátenni (?), használni a jukebox funkcióját.
Optimista módon azt hittem, hogy belépek az App Store-ba, és letöltöm az alkalmazásokat. Na de ott semmi ilyet nem találtam.
Nagyon örülnék, ha valaki venné a fáradságot, és kiképezne ezekből a dolgokból.
KÖSZI!(A Beállítások, Karbantartásnál találta egy olyan részt, ami feltelepítene különböző szerver programokat, és torrent klienset is, de az le akarja előbb formázni a külső HDD-met. Így gondolom, hogy nem ott kell.)
-
Palika71
őstag
Most ezt nem értem. Kizáró ok volt a belső HDD? Mert ugye nem kötelező beletenni. Ráadásul az A400-410 -nek mér a távkapcsa is világít, ami egy elsötétített moziszobában nem elhanyagolható előny.
Szerintem többet butítottak az A-410-en, mint amennyit hozzá adtak.
Honnan játszod le a filmeket?[ Szerkesztve ]
-
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Vettem használtan egy A400-at. Az az elképzelésem, hogy wifin csatlakoztatnám az otthoni routerhez, tennék a belsejébe egy 2 terrás hdd-t, és laptopról, Transmission-el vezérelném rajta a letöltést. Ez nagy elvárás tőle?
Olvastam, hogy kompromisszumokkal alkalmas a torrentezésre. Ez mit takar?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest