Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Sziasztok. Most akarok venni egy második lejátszót az A400 mellé. Szerintetek a400 vagy v10 ?
-
HIJ
őstag
Hát ezaz. Mindkettőt használtan néztem és akkor csodálkoztam el, h a vten 50 ért az a400 meg 60 ért megy. Azt látom, h nem ua az a proci, de kérdés hogy tényleg rosszabb is? A popcornék úgy állítják be, h az a4x0 sorozat utódja. Legalábbis a PR szövegből nekem ez jön le...
-
HIJ
őstag
Király. Köszi az összefoglalót. Nagyjából átolvastam közben én is a Vten dolgait. Látom itt is volt bőven FW bug az elején. Remélhetőleg ezt sikerült már kinőni!?
Anno én is beleszaladtam az a400 -al ebbe. Most már tudom, hogy Popcorn terméket nem szabad megjelenés után fél éven belül vásárolni. Mondjuk ez csak akkor igaz, ha chipset váltás van, ahogy most is pl a Vten -nél...[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
Mindenképp! Legalábbis, ha van rá zsé... Én most tettem meg, mert úgy gondoltam, h veszek egy a210 -et az a400 mellé a másodlagos TV -hez, de nem igazán vált be. Régen a200 -am volt és ebből gondoltam, hogy most is megteszi, de sajna nem. Voltak neki olyan kis apró reccenései, ami miatt inkább lecseréltem egy Vtenre.
-
HIJ
őstag
Nem mondom hogy megváltozik a világképed a Vten után, de szerintem jó váltás. De ez még egyszer: pénz- és felhasználás kérdése... Ha kell a BD 3d vagy a 4k, akkor kénytelen vagy cserélni, ha nem akkor lehet hogy nem... Nekem megérte, mert kevesebb kompromisszumot kell kötnöm a Vtennel.
Különbség szvsz csak pozitív irányba van a Vten javára. Természetesen ami az a210 -en megy, az megy itt is csak kicsit pattogósabban. Szerintem a képminőség is jobb...[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
válasz Mezga Aladár #388 üzenetére
Nálam nem. Volt nekem is egy a210 aminek olyan halovány volt. Sztem az vmi led hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop wifi, gsm, modem, bluetooth bővítő kártyák 2.000ft/db amíg a készlet tart, mind tesztelt!Fajt
- All In One PC Lenovo Thinkcentre Gyors működés gyári állapot!
- Eladó Lenovo TB8504x
- Apple Watch SE (Gen 2) 44mm GPS 100% Garanciás Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Sony Ps2 Fat softmod - 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest