Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SzikraHuszár

csendes tag

válasz Graphics #564 üzenetére

A 8GB elég, csak bezárja a háttérfolyamatokat a Xiaomi.
    Tervezem cserélni az X5 5G Pro-mat, mert a sportrögzítő appomat, mióta a MIUI-t leváltották, folyamatosan bezárja. Kikapcsolt akku kímélés, beállítottam, hogy ne zárja be, fejlesztői üzemmódban is kiöltem belőle az ide vonatkozó optimalizációkat, ma is kinyírta fotózás közben.
    Váltanék X7 prora, de ott is panaszkodnak, hogy a 8GB-os verzió nem igen tart memóriában semmit, ami nincs elől. Hurrá. 12 GB-os verziónál nem hozzák fel ezt a problémát.
    Pixelekkel is barátkoznék (hátha más vonalon nem ilyen trehányak szoftver oldalon), de kell a 2 fizikai SIM, szóval felejtős vagy megvárom, míg a Netfone valahogy meglépi az eSIM-et (tavaly nyárra volt ígérve, hát... nem), nézem még a Honor 200 pro-t, a Xiaomi 14T Pro is még versenyben, de nézegetem az F szériás Poco-kat most, volt-e ilyen bajuk.

Tetszik ez az F6, de lehet, hogy még mérgelődöm az még X5-öm mellett (xiaomi.eu ROM-mal is csinálja a fesztivált, a MIUI-s pedig a WiFi kapcsolattal kínlódik a stabil háttérfolyamatokért cserébe) és megvárom, míg lesz F7.

Új hozzászólás Aktív témák