Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adikosa
tag
válasz
doongoo #3095 üzenetére
Minden oké, jól működik a rendszer. Visszaállítást nem csináltam, most nem fér bele nekem újraállítgatni minden appot, de a biztonság appon belül azért végignyomkodtam a tisztító dolgokat hátha számít. De aztán már ilyen akadásokat sem veszek észre, szerintem beállt minden, a Redditen írt bugokkal meg aztán végképp nem találkoztam. Akkuidő nem változott, nekem HO1-en sem volt túl jó, így most sem az, de a gyorstöltés valamennyire kárpótol.
-
Adikosa
tag
Nekem feldobta most a 2.0-t
-
Adikosa
tag
https://mifirmware.com/poco-f5-firmware/
Itt már fenn van a Global 1.0.2.0 UMRMIXM ROM, letöltöttem, próbáltam manuálisan betallózni updaterben, de azt írja csak Béta programban részt vevők telepíthetik. -
Adikosa
tag
válasz
Fitzgerald #1637 üzenetére
Miui-n nincs ott szürkén se a 4K 60 FPS. Egyébként Globál verzióra kaptad meg az OTA update-et?
-
Adikosa
tag
válasz
7Heads Drago #1291 üzenetére
Forintban terheli meg a kártyát csak mikor hozzáadod be kell állítani huf-ra, sőt, ha külföldön vásárolsz vagy online más pénznemben, akkor ő elvégzi a konvertálást egész jó árfolyamon és a kiválasztott kártyát akkor is forintban fogja csak terhelni.
-
Adikosa
tag
válasz
7Heads Drago #1289 üzenetére
Esetleg a Curve lehet megoldás, én így használom a Raiffeisen kártyát mobilfizetéssel. Curve-köz kapsz egy új kártyát amit be lehet tenni Google walletbe, a rafis kártyát meg be kell regisztrálni a curve applikációba - máris megy a Google pay.
-
Adikosa
tag
válasz
WhiteWalker #1156 üzenetére
Nekem még papír se volt, csak a csomagoláson lévő QR kódot beolvasva láttam hogy gshopperhez van köze. Úgy tűnik, hogy ez csak valami ajándék a rendelés mellé, de valamiért külön csomagba küldték el.
-
Adikosa
tag
válasz
WhiteWalker #1153 üzenetére
Ezek szerint még mindig a yunexpress/dpd kombóra kell várnunk hogy elinduljon a sorting facility-ből (remélem)
-
Adikosa
tag
válasz
7Heads Drago #1149 üzenetére
Nekem hozott az express one egy usb-s porszívót, amit nem is rendeltem, hát nagyon remélem ez nem a telefon helyett van.
-
Adikosa
tag
Hamarosan megérkezik az F5-öm, már megvolt a custom clearance
Ha jól tudom Global ROM lesz rajta ha Gshopperes, de kérdésem lenne, hogy ha EEA ROM-ra váltanék lesz-e bármi előnyöm a következők miatt:
- Widevine L1 támogatás
- Központilag kikapcsolható hirdetések
Vagy ezek a Global-on is megvannak?
Meg ha mondjuk Andorrára váltom a régiót, akkor jobb lesz a hangerő EEA romon is vagy csak globalon?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Starfield
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 90 - modellalkat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest