Hirdetés
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvsFeri
újonc
Szia!
Köszi a visszajelzést
Antenna ügyben is lehet javítani, de még nem szedtem szét gumiantennát, nem tudom melyik lenne jó.üdv:kvsFeri
-
kvsFeri
újonc
Kedves Bec!
Írtad, hogy a Baofeng BF-T1-en a hangosság miatt beforrasztottál egy 27 k ohm-os ellenállást. Mi a tapasztalat, hogy bírja az átalakítást? Okozhat-e ez vmilyen egyéb zavart? Megcsinálnám én is, de eddig csak egy külföldi pdf-es leírást találtam, nem a legelterjedtebb dolog.
Antenna javításával próbálkoztál már, van erre ötleted?üdv:
kvsFeri -
hzsolee
őstag
válasz
anadroid #495 üzenetére
Aha, tehát akkor a 7,5 dodóssal megkaphatom. Remek. Egy ráncfelvart bao 5r pluszt néztem sárgában. Ha engedi a kódot akkor 23,5 euróért megvan. Ha nem akkor a sima r-t veszem az aliról 20,4-ért. Most is ilyet nyűstölök melóban napi szinten már lassan 2 éve. Egy kis karbantartás ráférne ha megjön a cseredarab.
Köszönöm. -
anadroid
senior tag
Azaz ne jelöld meg a drágát, ha ruszki vagy. Az angolszász nyelvi logika kb. a fordítottja a magyarnak...
Régebben volt németországi is, kb. 7$ felárért, viszont számunkra ÁFAmentesen, mert a németeknél "honosították". Ez valamiért eltűnt.
Én a németországi viszonteladójuktól rendeltem anno.
-
hzsolee
őstag
válasz
anadroid #461 üzenetére
Rendelt már valaki erről a Radioddity oldalról? Melyik postázással jön Mo-ra? Regisztráltam, a kosárba is tettem terméket, de a véglegesítés során eltűnt az ingyenes lehetőség, valamint a standard shippingre is azt írja akkor jelöljem ha ruszki vagyok. Az expressz meg nagyon durva a rádió árához képest....
-
Bec
tag
A postázásra több lehetőség van,van ingyenes de ahhoz nincs nyomkövetés és időnként nagyon lassan érkezik meg,javaslom a regisztráltat választani ehhez van nyomkövetés a posta oldalán.
Bővebb infó és téma a GearBest-el kapcsolatban : https://prohardver.hu/tema/gearbest/hsz_1-25.htmlIdőben jelenleg kb. 2-3 hét (pont ma jött meg egy márc.8.-i GB-s rendelésem)
-
Bec
tag
Én ezt vettem (igaz óccób volt 15.9$) ,adtak hozzá programozó kábelt,benne volt a dobozában : https://www.gearbest.com/walkie-talkies/pp_1169417.html
-
anadroid
senior tag
BAOFENG USB Programming Cable for T1 Walkie Talkie - BLACK
OUT20OFF kuponnal $6,26+$0,04 posta
-
Amu
tag
bocsánat, Belgium register. Programozó kábelt, hogy keressem?
-
anadroid
senior tag
-
gabee jr
tag
Köszi skacok. Tegnap vettem egyet innen a brit ebayről, 7 font (kb. 2500 Ft) volt. Elvileg új, fóliás, csak nincs hozzá töltő meg kábel, de az nem probléma. Egy fióknyi USB töltő van itthon, meg micro USB kábel is akad pár méter.
Azt viszont látom, hogy a baofeng 888s programozó kábele nem lesz jó neki, (a fülhallgató-mikrofonba dugós kombó) kell neki spéci micro USB kábelt rendelni, jól látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest