Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
isvarga #2802 üzenetére
Hali isvarga!
Látom a válaszodból, hogy nem igazán fogadod el amit írtam.
Én terepi buszos szorvókat említettem, nem egy bemenete van, amivel megmondod hogy A vagy B pontba menjen, hanem profibuszos kapcsolat van és sok száz bit a szervó és a PLC közötti kommunikáció.
Aktuális pozíció, aktuáli ssebesség, felfutó rámpa, lefutó rámpa, előírt sebesség, paraméter készlet, státus szó (32 bit) vezérlő szó (32 bit) üzemmód, célpozíció, stb, stb, stb. Ez szorozva annyival, amennyi szervóhajtás van a rendszerben.Az említett (példaként hivatkozott, valóságban is működő) rendszer PLC programja százezer sor (az adat struktúra definíciók és adatblokkok tartalma nélkül, csak a program kód). Ezzel próbáltam szemléltetni egy közepes bonyolultságú PLC vezérlésű alkalmazást.
Sajnálom ha nem sikerült."A PLC verzióban nincs gyorsulás -sem számolt lassulás ,tehát egy sokkal lassabb ,rugalmatlanabb eszközt kapok."
Tévedés! A lényeg ennek éppen az ellenkezője.
Meg kellene nézed és meg is ismerned egy ilyen rendszert ahhoz, hogy korrekt véleményed lehessen róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest