Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
isvarga
csendes tag
Szia!
Nekem a közepes méretű példádról az jutott eszembe ,hogy van aki például a megapixel alapján dönti el melyik telefont vegye.
Alapvetően félrevezető ezt a sok perifériát a PLC csúcsteljesítményének betudni.
Attól ,hogy kommunikál vele , attól még az alegységek végzik a melót.""A PLC verzióban nincs gyorsulás -sem számolt lassulás ,tehát egy sokkal lassabb ,rugalmatlanabb eszközt kapok."
Tévedés! A lényeg ennek éppen az ellenkezője."
A példa csak egy alapvető problémának a bemutatása a "közepes méretű" PLC rendszerhez nincs köze. (aki ismeri a léptetőmotor vezérlőket az tudja miről van szó)
Én a kommersz árkategóriában mozgok , mert nekem itt kell megoldást mutatnom.
Az itt található eszközöket használják leginkább.20-éves koromban dolgoztam egy nagyon nagy üzemben , mint gépkezelő . Mindenből az akkori legjobb volt beépítve ,de ha elakadt a palack a függő úton (4m magasba kb) akkor a dolgozó térítette jobb belátásra egy hosszú csővel , tudom csapkodtam én is eleget . Közben művelődtem is ,egy nagy led panelre kiírt ,a teljesítmény fokozására buzdító mondatok olvasásával. Micsoda csúcsteljesítmény !
Varga István
Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest