Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Hali!
A PCről jutott eszembe egy probléma, amin túlléptem, de nem tetszik a megoldásom.
Szóval a gond a következő:
Van egy S7 PLC Profibuson kommunikál egy jó pár eszközzel. A PLCre feltöltöttem az összes OB-t, amit hiba esetén meghív a PLC. Így ha valamelyik profibus-os eszköz hibában van, és nem kommunikál, akkor világít ugyan a BF, meg az SF, de nem áll le a PLC.
Viszont van egy PC egy CPxxxx kártyával, de nem Siemens fejlesztő környezetben írt szoftverrel, amit nem mi írtunk. Na, ha ezzel van valami gond, pl lekapcsolom, akkor leáll a PLC ciklusidő túllépés miatt, mert nem tudja írni a területet. És igazából nem tudom miért. Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" M4 16/256GB Silver 1OO% ! még 6Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest