- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi belépő szinten
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grabowski
csendes tag
''Ebből azt látom, hogy nem is igazán ismered a Siemens S7 PLC-ket (már ha arról beszélünk egyáltalán).''
Igazad van, nem ismerem mélyebben. Amit mondtam, az nyilván feladattól függő. Egy egyszerű bit logikás programot nyilván nem több idő megírni Siemens-en sem. S7-300-ról beszélek egyébként. De mondjuk egy blokk mozgatós, egyszerre 1000 szót shiftelős, for ciklusos keresős sorosan több porton beszélgetőst nem kezdenék el Siemens-szel.
Azt momentán nem értem, hogy miért nem létezik az adott word, ha nem hozom létre, miért kell nekem ezzel tökölnöm 2007-ben?
''STL-t nem használok.
No hát ez az...
De gondolom S7 PLC-t sem nagyon, ha ilyeneket írsz...''
Azért nem használok STL-t, mert sokkal jobban átlátom a létrát. Ez szokás kérdése, sokan vannak, akiknek meg az STL a befutó. Siemens cuccokat meg csak akkor használok, ha a megrendelő kifejezetten ezt írja elő.
A doksi hiány egy régebbi tapasztalat, mostanában nem néztem. Én most úgy látom, hogy a Siemens nem nagyon akarja megszerettetni magát a felhasználókkal. Nem értem például, hogy egy CPU beszerzése miért három hét.
''Ha nem akarsz deklarálgatni, használj merker word-öket. Azt nem kell deklarálni.''
No, az lenne csak a szép, elpazarolni a sok merkert. Nem azzal van bajom, hogy deklarálgatni kell, hanem, hogy 2007-ben. Miért kell erre időt pazarolnom. Hozza létre magának, ahogy más szerkezetek teszik. Hahó! 2007 van! Az idő egyre drágább!
''5. Ki hallott olyat, hogy manuálisan el kell vennem a tápot egy kijelzőtől (újra kell indítanom), majd gombokat nyomogatnom ahhoz, hogy a frissített programot rá tudjam tölteni.
Ugyan már!
Ne nyiss vitát olyasmiről amit nem ismersz megfelelően.
Ez is egy fél igazság. De inkább csak negyed.''
Hát, pedig pont most volt ilyesmi. Hozzáteszem, nem minden kijelzőjük ilyen. De hogy a program frissítéséhez át kell állítanom a kommunikációs beállításokat (és újraindítani a kijelzőt), hát az nem kicsit cinkes.
na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest