- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
KLR
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy elég érzékeny kérdésem, az pedig maga díjszabás.
Eddig csak cégen belül programozgattam, de kilátásba került egy szép kis privát meló. Nem lenne jó vége ha a főnökömhöz állítanák oda, hogy hogy is kalkulálja a szoftverfejlesztést...
Nem szeretnék "ingyen" dolgozni, de nem is szeretném elijeszteni az ügyfelet, mert ha jól sikerül az első meló, kilátásba lenne több is.
Egy ismerősöm, aki régebben foglalkozott PLC-vel azt mondta, hogy a konfiguráció áráért fejlesztette a programot. Szerintem ez nem reális, mert a munka elméletileg ugyanaz, ha pl Siemens S7-1200 fejlesztesz, vagy kínai PLC-re, viszont a hw ára még fele se. A taivani/kínai technikához ingyenes a fejlesztőkörnyezet, a nagy márkáknál meg nem.
Reálisabb lenne az IO szám, vezérlés összetettsége és a megbecsült munkaóra alapján?Hogyan kalkuláltok ha nem titok?
Persze itt nem komplex gépvezérlésre gondoltam, komunikációs buszokkal, meg szervókkal, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest