Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
szia!
igen, itthoni használat, félévente előveszem a siemens-t, hogy ne felejtsek és kicsit gyakoroljak.
Mostani kigondolt project inkább matematika (tudom a plc- nem erre való), de számolgatni és törni a fejem egy problémán ez is tökéletes.A terv
írok egy függvényt, (aminek a változóit lehet a hmi-ről módosítani) a kétváltozós függvény egyik változóját folyamatosan növelve lefuttatom és a számolt értéket és elmentem egy datablock-ba egyenként.Ehhez kellene a grafikon, hogy a diszkrét adatokat egymás mellett megjelenítve egy értelmezhető görbét kapjak. Tehát ha jól működik a rendszer az időtől függetlennek kell lennie, de úgy látom hogy a Trend View görbék x tengelye időhöz kötött
kérlek javíts ki ha tévedek, de ami nekem kell az valahol itt található (x tengely skálázása tag 1-től tag 2-ig)
Új hozzászólás Aktív témák
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs