Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Sziasztok. Örülök, hogy van ez a PLC-s fórum. Sajnos nekem is foglalkoznom kell S5 és S7 200-300-400-as rendszerek hibakeresésével és programozásával a munkám miatt.
Lenne egy kérésem. Vickers fórumtárs kért itt már Siemens S7-300 leírást itt a fórumban. Angol és német nyelvű nekem van, de sajnos olyan szinten egyik nyelvet sem beszélem (vagyis inkább olvasom), hogy teljes biztonsággal értsem a leírásokat. És így elég nehéz esetleg több ezer oldalból kiválogatni az engem épp érintő problémát. Magyar nyelvű leírás kellene főleg az S7-300-ról.
S7-200-as doksim van, csak a gépeink nagyrésze 300-ast használ. Siemens tanfolyam anyagaim is vannak, de sajnos azokról a tanfolyamokról igazán jót még senkitől nem hallottam...
Hogy tetézzem a kívánságlistámat érdekelne SINUMERIK NC (főleg 840D) vezérlő leírás is, de tudatlanságom okán abból is magyar verzió. (német nyelvűn abból is van nyomtatott formában).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest