- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shirchy
tag
Üdv!
Bocs kifogytam az időből.
A külső encoder-ről érkező jel és a szervo motor jele közötti eltérést egy aránybeállítással a szervo vezérlő programjában meg tudom adni.
Szóval akkor összegezve...
A step bemenetre menne az inkrementélis jeladó jele,így a bemenő step jeleknek megfelelően lekövetné a szervo a másik jeladóról érkező jeleknek megfelelően a mozgást,miután kikorrigáltam a kettő közötti különbséget a szervovezérlő paraméterei között.
Illetve kellene egy digitális bemenet a szervovezérlőn amit a PLC-vel kapcsolgatnék,hogy előre vagy hátrafelé mozogjon a szervo. Ez gondolom mikor előre felé megy lehet folyamatos egyes,majd amikor vissza kell vinni alappozícióba akkor nullázom és visszatér...
Azt hogy csak adott időben menjen a szervo előre vagy hátra... úgy gondoltam megoldani,hogy a step benetet jelét vagy szakítom vagy engedem,így csak akkor kapna step jelet mikor mennie kell.Ez így akkor működő képes elképzelés?
Illetve a szervo vezérlőben olyan funkciót hol találok,azaz mit keressek, hogy ha nem kap pl step jelet akkor álljon be egy alapjelre? (térjen vissza magától a null pontra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év csend után alfa teszt indulásával tér vissza a State of Decay 3
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Arena Breakout: Infinite
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest