Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DP_Joci
tag
Szia,
Ezt csináltam én is amit leírtál.
Csak az zavart meg, hogy pl. a HOME szenzoroknak nem választhattam bármilyen plc bemenetet a tech obj-ban (mint utólag rájöttem, csak a plc első 10 bemenete lehet s7-1214-nél) szóval arra gondoltam, hogy lehet így van ez a plc kimenettel is ami az engedélyezést adja. De aztán helyettesítettem egy merkerrel a tech obj- ban az engedélyezést és plusz feltételekkel bővítve adtak ki az engedélyező jelet a szervónak.
Picit lehet, hogy a lelkemre vettem a dolgot, amikor hétvégén is dolgozom, és csak innen remélhetek segítséget és erre kapok egy kioktatást, hogy mit képzelek én, ha nem tudom, akkor minek nyúlok, hozzá címmel.
Szerintem senki nem született úgy, hogy minden tudott, arról nem beszélve, hogy a megjelenő újabbnál újabb dolgokat folyamatosan tanulni kell.
Ha meg több tapasztalt fórumozó is van, akkor kérem, hogy segítsen, és ne kioktasson.
Elnézést nem akarok senkit megbántani, csak kiakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest