- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
Sziasztok!
Szükségem volna némi iránymutatásra, sajnos mivel nem dolgozok PLC programozóként nincs túl sok gyakorlatom.
Olyan ötletekre vagyok kíváncsi, amiket előre megírhatok (természetesen nem tökéletesen, gondolok a szimulálás határaira), még ha nem is úgy sikerülnek de legalább most gondolkodok rajta és mikor oda kerülök már van miből dolgozni, gondolok itt Szirty weboldaláról a forgásfigyelőre, az indirekt címzéses határérték ellenőrzésre stb, munkahengerek végállás ellenőrzése adott időhöz kötve stb...
Bármi amin lehet gondolkodni és van is értelme, szórakozásból csináltam egy "random csipogó"-t amit szúrópróbaszerű ellenőrzésnél lehet használni beléptetőkapuknál, jó is, sokat is tanultam, de nem hiszem hogy valaha kelleni fog.
A másik kérdés, ha már itthon PLC -kel foglalkozok, melyik legyen a következő?
Elterjedt nagyon az Omron, de mintha azt látnám, hogy a Mitsubishi kezdene feljönni, lehet azért mert japán érdekeltségű gyárban dolgozok és ez téveszt meg?üdv
Pifu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- Adobe Creative Cloud Pro Verhetetlen áron!!
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest