- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodzylla
csendes tag
Köszönöm a tartalmas leírást! Imádom a nagy gépeket és az elektronikát is, szeretném megcsinálni az automatika technikust is ezután, de úgy vagyok vele ,hogyha legalább itt vagyok ezen az "alap" OKJ akkor legalább értsem meg az alapokat ,hogy tovább tudjak menni, most elektronikai ismereteimet kezdem pótolni bővíteni ,hogy jobban megfeleljek a PLC-hez.
Azonban azt bekell látnom ,hogy hiába akar az öreg ennyit segíteni és nagyon sokat akar átadni hihetetlenül kevés az idő erre az egészre és olyan roham tempóba megy ,hogy nehéz megérteni, persze most ezen ront az is ,hogy főiskola mellett kezdtem el, de nem volt más lehetőség mert olyan nagyszabású változtatást csinálnak az oktatásban, hogy későbbiekben nem tudtam volna részt venni ilyen képzésen, de nem bántam meg mert még így is élvezem meg nagyon érdekesnek találom ennek az egésznek a világát.
Gyárlátogatást tervezek, de nem tudom ,hogy itt Budapesten hova engednének be, majd igyekszem keríteni kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest