- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodzylla
csendes tag
Köszönöm a tartalmas leírást! Imádom a nagy gépeket és az elektronikát is, szeretném megcsinálni az automatika technikust is ezután, de úgy vagyok vele ,hogyha legalább itt vagyok ezen az "alap" OKJ akkor legalább értsem meg az alapokat ,hogy tovább tudjak menni, most elektronikai ismereteimet kezdem pótolni bővíteni ,hogy jobban megfeleljek a PLC-hez.
Azonban azt bekell látnom ,hogy hiába akar az öreg ennyit segíteni és nagyon sokat akar átadni hihetetlenül kevés az idő erre az egészre és olyan roham tempóba megy ,hogy nehéz megérteni, persze most ezen ront az is ,hogy főiskola mellett kezdtem el, de nem volt más lehetőség mert olyan nagyszabású változtatást csinálnak az oktatásban, hogy későbbiekben nem tudtam volna részt venni ilyen képzésen, de nem bántam meg mert még így is élvezem meg nagyon érdekesnek találom ennek az egésznek a világát.
Gyárlátogatást tervezek, de nem tudom ,hogy itt Budapesten hova engednének be, majd igyekszem keríteni kapcsolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest