Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
redon13
üzenetére
halo redon13 !
ez compact plc , relés, szóval a kimenet "com" kapcsaira kötött +/- ~24vdc-t zárja/ nyitja a kimenetek felé működés közben.
a bemeneteket le tudod ellenőrizni, a bemenetre kapcsolt 24vdc-t, (pontosabban magas szintet) a felvillanó led általában korrekten mutatja, hogy "ott" van.
a kimenet más tészta, igy nem tudod lepróbálgatni őket, és a program memória azt hiszem nem fog törlődni. az akkumulátor a DM, a HR és az AR területet valamint a számlálók PV tartalmát védi.a programozó kábelt nem nagyon értem, mert omronos rs232c-vel kommunikál.
csinálhatsz is magadnak egyet, plusz veszel egy soros-usb átalakítót és már programozhatsz is.ezen az oldalon van a kapcsolási rajz, én is innen néztem le:
http://www.lammertbies.nl/comm/cable/plc-omron.html
megjegyzem ezen az oldalon az usb-soros átalakítóval kapcsolatban nem kevés eszmefuttatás lett prezentálva.(jómagam által is )
de az omron szerencsére elég türelmes és szinte mindenféle átalakítóval elmegy , de az ATEN-nel biztosan.byte-by
Új hozzászólás Aktív témák
- -59% HP Z27k G3 profi monitor: 27 matt 4K UHD 3840 2160/100W USB-C töltés/99% sRGB/dokkoló/RJ45/KVM
- Silent PC eladó - Z390 UD v2, i7-9700KF 3,6 GHz, 32 GB RAM, Radeon RX 570, 250 GB SSD
- ASUS P5AD2 PREMIUM LGA 775 RETRO ALAPLAP
- "Mini" 7R 230W Beam mozgófejes robotlámpa
- 7" Univerzális Androidos fejegység + beszerelőkeret (4/32GB + LTE)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest