Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
redon13
üzenetére
halo redon13 !
ez compact plc , relés, szóval a kimenet "com" kapcsaira kötött +/- ~24vdc-t zárja/ nyitja a kimenetek felé működés közben.
a bemeneteket le tudod ellenőrizni, a bemenetre kapcsolt 24vdc-t, (pontosabban magas szintet) a felvillanó led általában korrekten mutatja, hogy "ott" van.
a kimenet más tészta, igy nem tudod lepróbálgatni őket, és a program memória azt hiszem nem fog törlődni. az akkumulátor a DM, a HR és az AR területet valamint a számlálók PV tartalmát védi.a programozó kábelt nem nagyon értem, mert omronos rs232c-vel kommunikál.
csinálhatsz is magadnak egyet, plusz veszel egy soros-usb átalakítót és már programozhatsz is.ezen az oldalon van a kapcsolási rajz, én is innen néztem le:
http://www.lammertbies.nl/comm/cable/plc-omron.html
megjegyzem ezen az oldalon az usb-soros átalakítóval kapcsolatban nem kevés eszmefuttatás lett prezentálva.(jómagam által is )
de az omron szerencsére elég türelmes és szinte mindenféle átalakítóval elmegy , de az ATEN-nel biztosan.byte-by
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB ÚJ gyári független 2029.01.09 Jótállás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Garanciás Zalman házak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest