Új hozzászólás Aktív témák
-
byte-by
tag
válasz
redon13
üzenetére
halo redon13 !
ez compact plc , relés, szóval a kimenet "com" kapcsaira kötött +/- ~24vdc-t zárja/ nyitja a kimenetek felé működés közben.
a bemeneteket le tudod ellenőrizni, a bemenetre kapcsolt 24vdc-t, (pontosabban magas szintet) a felvillanó led általában korrekten mutatja, hogy "ott" van.
a kimenet más tészta, igy nem tudod lepróbálgatni őket, és a program memória azt hiszem nem fog törlődni. az akkumulátor a DM, a HR és az AR területet valamint a számlálók PV tartalmát védi.a programozó kábelt nem nagyon értem, mert omronos rs232c-vel kommunikál.
csinálhatsz is magadnak egyet, plusz veszel egy soros-usb átalakítót és már programozhatsz is.ezen az oldalon van a kapcsolási rajz, én is innen néztem le:
http://www.lammertbies.nl/comm/cable/plc-omron.html
megjegyzem ezen az oldalon az usb-soros átalakítóval kapcsolatban nem kevés eszmefuttatás lett prezentálva.(jómagam által is )
de az omron szerencsére elég türelmes és szinte mindenféle átalakítóval elmegy , de az ATEN-nel biztosan.byte-by
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs